....nem volt kedvem megvenni, amúgy tíz éve pár hónapot töltöttem az akkori hazai legnagyobbnál és ott azért nem cseréltünk olajat mert az egy elveszett nap volt mivel irány a szerviz, ott elmegy a nap és nem fizettek érte ezért mindenki inkább kihagyta az olajcseréket és ha fogyott akkor a legolcsóbb tecsós olajból borítottunk inkább bele mert az olcsóbb volt mint a ki nem fizetett nap és inkább dolgoztunk helyette. Most pedig azért nincs a legnagyobbaknál sem normális olaj és más csere mert a kisfőnökök lopják el és adják el a cuccot és csak kiütik az agyból mintha meglett volna. Van 1-2 olyan közepes cég ahol a főnök még ott van, de van saját szervizük mint pl. Ekiméék és ahonnan én vettem végül az Éder és ott tényleg megcsinálnak mindent amikor kell. A csöves kismaszek azért nem mert nem telik rá a nagyon nagy cég mert azért nem mert ellopják, tehát a közepesektől kell autót venni, a flottákat is hagyjuk, ott meg a szervizek intézik az okosságot.....
Óra csere szabályos dolog, csak közölni kell a vevővel ezt a tényt, mert ha nem teszed, akkor megint csak bűnöző leszel.