Én voltam a tettes, a 20 köbcentis fecskendő, meg az 1-es tű. látod okosodsz! Úgy add be neki, hogy a bowden kicsit hajlítva legyen és a kanyar külső ívére, hogy a menetek között be tudjon menni az olaj.
Nekem is volt hasonló szorulás, igen szét kell kapni a markolatot, a bovdent nyomd tele wd 40el, az oldja a koszt is valamennyire, és a gázkart is vedd le, és alatta is takaríts, és olajozz, valamelyik topikban olvastam, hogy egy vékony (1-es) injekcióstű, és egy fecskedővel egyszerű az olajozás, és hogy ez eddig nem jutott eszembe, egy csomot szívtam mire kapott egy kis olajat a bowden
helló! segítséget szeretnék kérni! van egy 88 körüli gsxr-em!elindítom a motort,húzok egy gázt és mikor elengedem nem esik vissza a fordulat,hanem egyfojtába pörög! hiába nyomom vissza a gázbovdent? mi lehet a baj? a válasz előre is köszönöm!
A km óraában hiában kerestem, és szakadt bowdennel is ugyanaz , és ha a ford szám mérőt kikötöm akkor is , ezért gondoltama gyujtásra, és tudja hányadikban van azért tilt 5-ben 13-nál, 6-ban 12-nél. egyébként kifejtenéd mire gondoltál átverés alatt?
szevasztok az egyik haveromnak kimen a cr-jéböl(93) a cdi kellene neki 1 aki tud vagy tudja hollehet ne beszerezni és persze nem csilagászati áron az jeleze már itt a fórumban köszönöm
Az télleg vákumcső lesz. Legesztétikusabban bontóban vásárolt kis kupakkal zárhatod le. Ha ott falsol, a nagy gázállásokba nem szól bele, de zárt gáznál, a jelentős szívóhatás miatt már megszorulhat a motorod!
A főfúvóka 165-ös ami a legnagyobb amit kapni lehet hozzá. A bezinszint meg gondolom, hogy jó mert az előző motoron is jónak kellett lennie (gondolom). Hogy tudom megnézni, hogy jó e a benzinszint?
Üdv! Kérdeznék valamit. Van egy belpiacos gixxerem (jóvanna ilyenre futotta ) az érdekelne, hogy a belpiaci 180km/h-s tiltást hogy, vagy hol tudom kiszedni belőle, nagyon zavaró a ringen, alig a célvonal után letilt
Gyújtáselektronikát kellene cserélnem? És mire cseréljem? Gixxer 400-ról van szó
Na sikerült megcsinálnom az olajozást is, vettem normális csövet. Mivel nem gyári karburátort vettem hanem egy rs 125-ösét (09), de ugyan úgy vhst 28. Egyetlen 1 bökkenő van vele, hogy van +1 cső az olajozóval szemben amit nem tudom, hogy mire kell használni. Állítólag vákuum cső kell oda. Mind1 én ledugóztam. A gondom az lenne, hogy miután kinyit a power nagyon hamar elfogy, olyan mintha rosszul lenne beállítva és túl sok levegőt kapna. Szóval csak pörög de nem megy úgy ahogy kellene. A benzin-levegő-n állítottam, de semmi változás. Én a arra gondolok, hogy az a vak cső amit rátettem a nyílásra, az nem jó, mert lehet látni, hogy bugyog benne a benzin amikor odahúzok neki. Ez lehet probléma? Túl sok levegőt és kevés benzint kap, mert a csőbe megy a membrán helyett? Én csak erre tudok gondolni
Itt a kép, hogy hogyan dugóztam le, a cső kb 30 cm, elvezettem, hogy ne legyen csúnya. Csavart meg nem akartam belehajtani, mert az túl kókány. Hogy lehetne a legjobban ledugózni úgy hogy esztétikus maradjon? A kép
Valamit 5letet adhatnátok, hogy mi lehet a gond. Rátudom tenni az rs 125 vákuumcsövét? Mondjuk azt sem tudom hogy hogy néz ki és mi az. Valaki felvilágosíthatna
helló tudnátok segiteni ? van egy scarabeo 100 4t -m 2002-es és nemjó az irányjelzőm csak simán világit a reléjét nemtalálom már szin
inte mindenhol néztem de nincs a válaszokat előre köszi
Gyújtáselektronikát kellene cserélnem? És mire cseréljem? Gixxer 400-ról van szó
Itt a kép, hogy hogyan dugóztam le, a cső kb 30 cm, elvezettem, hogy ne legyen csúnya. Csavart meg nem akartam belehajtani, mert az túl kókány. Hogy lehetne a legjobban ledugózni úgy hogy esztétikus maradjon?
A kép
Valamit 5letet adhatnátok, hogy mi lehet a gond. Rátudom tenni az rs 125 vákuumcsövét? Mondjuk azt sem tudom hogy hogy néz ki és mi az. Valaki felvilágosíthatna
inte mindenhol néztem de nincs
Nekem megnézted az oldalidom tartó vasakat, meg az olajhűtő csövét?
Toth.gyula, a féktárcsák adatait megadhatnád. Hátha jó más tipusra, mert akkor engem érdekelne.