A 3 vezetéket mérd össze 1mással, és ha valahol szakadásod van akkor rossz a generátor. Ha vezet minden irányba akkor a generátor jó...
nekem is bejött az F1 verzió de azóta letekertem vagy 1500 at és azóta semmi több mindenkit kérdeztem csak azt a választ kaptam rá kell dugni a gépet sajna ezt csak szerviz mondja meg mert több oka is lehet az első amit nekem mondtak hogy piszkos az injektor vegyek bele tisztitó folyadékot az rendbe teszi valószinű nem volt jó az benzin ellátása azért jelzett hibát hogy ebböl mi az igaz kitudja
Megálltam, gyújtás lekapcs, gyújtás vissza, és indult is.... Mi lehet a baj? Azóta mentem már vele kb 80 km-t és semmi gáz, mondjuk annyi hogy mintha 6.ba 13ezer felett nagyon lassan megy fel a fordulat. Köszi előre is a segítséget
Hidegen rakd oda a kezed a leömlőhöz, h érzed-e, h kifúj...
Az lenne a kérdésem hogyha a motrom(honda cbf 125) néha ránt egyet úgy mintha levenném a gázt róla de csak 1 másodpercnyi ideig csinálja ezt akkor annak mi lehet az oka?Esetleg valami komolyabb vagy csak rossz minőségű a benzin? Egyébként a motrohibátlanul működik nincs rossz hangja nem eszi az olajat a fogyasztás is átlagos az alapjárat is tökéletes csak néha ránt egyet. Remélem tudtok segíteni és előre is köszi