..
! Ezt nem mondtam esetleg arra értetted ha hidegen belehuzok a gázba akkor ha visszaesik a fordulat akkor hidegben látni némi kék párát de melegen semmi és az olajszint annyi amennyi olajcserénél,azota 4600km-et mentem vele. Vagy nem értem haveromé is ugyanezt csinálja hidegen .....
......amúgy megvettem volna bárkiét, de igazából nem volt tervbe véve még csak épp benéztem, megláttam és annyi...
a márkát pedig álmodd meg hozzá.
hülye japán mérnök éveket elbaszott az életéből mire megmondta neked hogy mi a jó
én nem kezdeném kitalálni újra hogy mi is a frankó.
Olvass utána, a rendes indítás, beindítani aztán ha már nem rángat szépen elindulni vele. Mikor elérte a kellő hőfokot , akkortól lehet pörgetni. Üresben állóhelyzetben nem ajánlatos .
Nekem azt mondta az oktatóm: "akinek ideges a csuklója ne a gázt rángassa , hanem a farkát!"
Ha a füstölés csak ráhúzott gáznál és hidegen van, akkor nincs baj !
Miért fulladozik a Honda Dio miután bemelegedett? Hidegen minden rendben, illetve rövidebb szakaszokon melegen is. De pár 100m után csak alapjárat van, és nehezen pörög fel, illetve csak hörög, és nagyobb gázadásra inkább lefullad, viszont pöccre indul. Karburátor tiszta, ahogyan a légszűrő is, és a kipufogó is. Benzin van a karburátorban, de mégis fehéres a gyertya, tehát keveset kap (hidegen még rajta van az automata szívató, így akkor nincs gond). Amikor megy, akkor is fehéres a füstje. Nagyon gyanakszom valamelyik főtengely szimeringre... Szerintetek?