. De akkor ezt inkább felejtsem el mert még nagyobb kárt csinálok ugye?
Esetleg még...nincs a karbik szellőzőcsöve máshová vezetve a gyári elvezetéshez képest? Esetleg még benzinszintet lehet ellenőrizni. De mindenekelőtt próbáld ki, hogy mész a motorral, és amikor eléri ezt a 100fölött fulladós állapotot, megállsz vele, és megnézed a gyertyákat, ha fehérre vannak égve akkor biztosan a szegény keverék miatt csinálja, ami még attól is lehet, hogy valahol falsch levegőt tud szívni. Kezedbe veszel egy féktisztítót és a karbik környékét alapjáraton járó motornál körbefújkálod, szívócsövek, csatlakozások, bárhol ahol felmerül a levetősége és közben figyeled a motor fordulatát, ha változik akkor nem teljesen tömített a szívórendszered.
Meg van a baj aki szerelte előttem a motort az a szívó és a kipuf vtengelyt össze keverte. Amúgy ez a motor Kapucnyié volt vannak akik ismerik.
Tudna nekem valaki segíteni? Egy ktm lc4 640-esem van. Az lenne a kérdésem, hogy a hétvégén borult a motorom, és kb. 2 db olaj kifolyt belőle az útra. Na ez honnan jöhetett? Jól tudom, hogy ebben a típusú motorban a vázban is van olaj? Semmilyen nyomot nem látok, hogy mégis honnan jöhetett. Vagy az is lehet, hogy ijedtségemben már nem tudtam megkülönböztetni az olajat a benzintől?! Bár kétlem.
Üdv.
egy motoros lány