Úgy néz ki nekem meg nem kell bejönni éccaka: a support elutasította az 1-es prioritást, így a mi időzónánkban marad a probléma megoldása.
Legalább ma degeszre alszom a fejem...
Pimpi,aki alapitotta a topicot,ezt irta arra h mit is takar a Műmájer Majrécsík-Killer Klub: jó fej srácok, akik imádnak motorozni és törekszenek arra, hogy motoros képességeiket folyamatosan fejlesszék, mindeközben jól érezzék magukat.
hm...akkor nem csak a klubtalira nem megyek,de már ide sem fogok többet irni....
Mindenki!!!!
Ha láttok jó választási plakátokat (mindegy melyik oldalé ) akkor dobjátok el nekem a címet mailben légysziiiiiiii!! kaptam egy jó ki melót: óriásplakátfényképezés
Előre is köcke!!! Utána majd megmutatom mi lett belőle!
Nah, én alapvetően szoftvermérnök vagyok, Oracle EBS-szel, minimális mértékben DB-vel foglalkozok.
Ilyen winfosos gány mint exchange nekem nem pálya. Esetleg kollega, de ő meg nem motorozik, sőt nem érti én miért...
Legalább ma degeszre alszom a fejem...
Ez nem vicces: tessék eljönni, és baracklevet inni!
hm...akkor nem csak a klubtalira nem megyek,de már ide sem fogok többet irni....
Saját def. szerint még csak az @RC-on láttam jó plakátot.
Mind1, majd biznicelek főnökkel a munkaidőmről. Nem fogja szeretni...
Ha láttok jó választási plakátokat (mindegy melyik oldalé
Előre is köcke!!! Utána majd megmutatom mi lett belőle!
a. bealszok
vagy
b. török zúzok (aztán meg az én arcomat zuzzák be...
vagy
c. elvisznek az ufók.
1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh
Az 5. ponthoz csak annyit tennék hozzá, hogy ma még (nem is, már holnap) éjjel 2-re bejövök dolgozni.
Szóval nem ígérem.
1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh
a kocsmáros nem lesz szolgáéatban, de jön, csk lehet, kicsit késve, mert a másik boltban lesz.
Buuuurn baby Buuuurn
Hatjo, akkor felgyujtom az egeszet.
Ilyen winfosos gány mint exchange nekem nem pálya. Esetleg kollega, de ő meg nem motorozik, sőt nem érti én miért...