sisak folytatása. de tény h én sokkal jobban érzem magam h van ott még egy jó adag szivacs.
biztos jó hosszú volt aza bukógomba.
egyszerűen csak van 1 keret amit a mocira költhetek most. mivel jövőre inkább pálya felé kacsingatok (2x egy hónapban) ezért ugy akarom beállítani a gépet. nem fikázom a mostani gumimat, de már kopott lenne jövőre és nagyobb döntésnél nekem megcsusszan. szóval nem arról van itt szó h mindenemet lecserélem, h ettől várok javulást. a cserék most időszerűek már nagyon, szeretnék jól választani, célnak megfelelően és költségtakarékosan amennyire lehet.
Biztos az a hibás......meg a GUMI. Vágott SLIC az ideális (az jó túrára is). Meg lehet hogy kell vennem egy "pupos" fúl kenguru ruhát is hogy jobb legyen a légellenállásom. Meg egy Titán kipuff rendszert. De csakis is fullosat. Meg egy SCHUBERTH S1 sisakot hogy ne haljam a motorom üvöltését. De az lehet hogy nem is jó, mert csak 130 ezer és biztos jobb egy ARAI, mondjuk 300 ezerért. Ja és Rossi összes videója, ha Ő megcsinálja akkor én is biztosan. Ja és race lábtartó is kéne (igaz hogy a mostanit se rakom le, de az jobban mutatt). Meg kéne térdkoptató, de szép sárga (hogy otthon reszelgessem, ezt én koptattam el).
csak jövőre sokat akarok pályázni és úgy szeretném valahogy beállítani a gépet, h tavasszal ezzel már ne kelljen foglalkozni. Most megcsinálok rajta mindent. Ebbe beleteartozik ugye a szimeringcsere meg a villaolaj is. Itt nem profi beállításokat akarok, de nem tom most miyen olaj van benne de az biztos, h a kanyar előtti fékeknél túlságosan becsuklik az eleje. ezért nem a 15ös olajat, de nem tudom h az meg h viselkedik utcán. szóval itt nem profi dolgokról beszélek csak valah szeretném megtalálni a középutat. ugyanugy a gumik. pilot race-t nem fogok az utcán szétbarmolni, ugyh az meg ugy néz ki h marad a pilot power az utcán, aztán pálya előtt kereket át. de ezt telóval nem csinálhatom meg
És nem is érzem magam nagyobb biztonságban, hogy ott van!