Hááát. Amikor elkezdte mesélni a taxis, hogy folyt az olaj a kocsiból, adagoló probléma, vissza kell vinni beállítatni, még nem voltam benne biztos, hogy összejön a dolog. De végül csak a pénztárcámnak fájt...
Én fedobnám rá, de ha jól tudom, akkor a fejidomot teljesen át kell á szabni, ebbe lámpákat, stb...
Nem vagyok milliomos De nagyon jól mutatna Picurkán
hhhuuuhhh... azt hittem ez egy motoros fórum.. de úgy látom hogy az a KÉT agyatlan nem odavaló barom itt is megosztja a társaságot... mert ehhez értenek... na mind1...
Két komment, és én többet ehhez nem is szólok : Korny : igen, egy embercsoportnak köszönhető hogy idejutott az ország : a szenzációs politikai "elitünknek"!!! Karmi : Tanárok, békés polgárok indították be a tankot ugye... bár biztos voltak olyanok is akik sajnos tényleg véletlenül keveredtek oda... De mondjuk érdekes, én nem kerültem ilyen helyzetbe..
Nem vagyok milliomos
coda R157
Ennyi van beleírva.. azaz a hátsóülés alatt ezvan.
Pl. nekemolyanom nincsen, de letölteni le tudok....
A Honda pirosnak milyen színkódja van????
Gondolok pl. egy Cbr600as piros színére)
Két komment, és én többet ehhez nem is szólok :
Korny : igen, egy embercsoportnak köszönhető hogy idejutott az ország : a szenzációs politikai "elitünknek"!!!
Karmi : Tanárok, békés polgárok indították be a tankot ugye... bár biztos voltak olyanok is akik sajnos tényleg véletlenül keveredtek oda... De mondjuk érdekes, én nem kerültem ilyen helyzetbe..
LX
Kíváncsi lennék nagyon a zajra!
Lehet, hogy nem akarok mögötted menni, de előtted meg nem tudok.
Thunder: király
Ma a YW-ben a szakemberek döntő többségének tetszett, de ezentúl senki nem akar mögöttem jönni
Ha ilyen marad az idő összehozhatunk e felvételt a Thunder énekéről