Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogynem 14 temetőben voltam...+ megjártam balatont 3 óra alatt vizelzárással szomszédolással
Na jól van majd jobban figyelgettek sztédzs3 mert minnél többet szeretnék vezetni.
Na megyek fürdök, vacsi aztán, tvzem és úgy kb 10 felé jövök vissza a szobámba.
További kellemes fórumozást !
estét mindenkinek!!

látom senki nem volt tul sokat a levegön probálok vissza olvasni ,és fel venni a fonalat.
jaja az apám
attól még a fia vagy nem ?? vagy ez a természetes kiválasztódás része ?? apa darwin ?
él még, de ő a munkájából adodóan hajt
apád még él kispajtás ? mert akkor neki kellene félbe szakítania ..ez szerintem állatira nem jasszos.inkább az lenne ha normális vagy a sokökör között.úgy könnyebb kitűnni..
nem ha megvan 16évesen az a1-ed akkor ha baleset mentesen a 2évet levezeted és utána elmész vezetni a tanpályára meg forgalomban meg kapod az a korlátlant
A korlátozottat kapod meg.
tom hogy szép kor eddig még nem haltam meg motoron pedig nagyon félnek anyámék mert apám génjeit örököltem (hajtok mint egy .....)
ezért tartanak most a nagy motortól mert most járok a1-re és 2év után megkapom a korlátlant
És végigsímítottam agg szakálam mikor ezeket írtam
Hááát igen kb mostani életem felén
De rééég volt, de szééép volt.
15 de gondolom te is voltál annyi
Nézd meg az adatlapodat!
sztédzs3 köszi
majors (ki itt kiskorú)
TJ.Te tényleg vagy!
Ja....meg Rolii
király az oldal. nálunk tijéé a kinevezett teszter őt kell ezügyben bombázni
Biztos hogy mentek szombaton???....IDŐJÁRÁS
Csak a motoromat hagyjátok békén...

A karaoki témához: www.youtube.com/watch?v=z2mKED...
Megjelent egy "kiskorú" moderálás switch ON!!
www.kistuning.gportal.hu igaz tegnap lett kész de várom a véleményeket és hogy mit fejleszek az oldalon
Bevettem a "csepparudon"-t....és bevált
Legközelebb úgy gyere túrázni velünk 2 naposra hogy ezt eljátszuk veled
tomato már meg is gyógyult vagy a téma miatt ilyen fickós ? volt otthon csodatevő alólamkrém ?