Juteszembe, csütörtök akkor megint Beszkárt?
fasza lesz a gyorsítgatás...3asba kell menni? az már 70
Hja, amúgy hol is tanultál, és kinél?? Mert ez a nem hatja meg semmi rész nagyon ismerős az enyémnél is
nem mertem gyorsan menni, mert kicsinek tűnt a pálya.
Persze közben húzni a gázt
(Senki ne kédezze, hogyan csináltam, nem tudom
) Az eredménye: kanyarodás közben a csopim el kezdett befelé dőlni
De megtartottam
Bár ez csak 2szer volt utána már meg se próbáltam, eldöntöttem h tökéletesítem a másik kettőt és majd a következő vizsgáig ezt is begyakorlom... szal majd...majd :) A pesti forgalomtól meg egyelőre énis félek... de ha ott nem tanulok meg vezetni akkor sosem merek majd egyedül bemenni Pestre... pedig gondolkoztam h a rutin után átnyergelek Vácra ahol legalább ismerem az utakat és megtanulok itt...de ez még egyelőre csak gondolat :)
A pályán sosem sikerült. Nem mertem gyorsan menni a 3-as pályán. Én is úgy mentem neki az éles vizsgának, hogy ezt tuti elcseszem
(el is csesztem
)
(mint a szél, olyan gyorsan mentem a pályán, csak a fékezés sikerült gumifüstölősre, és igen csak túl mentem a bólyán, ahol meg kellett volna állnom
)
Szeintem a forgalmi vizsga neccesebb....
Menni fog, én érzem :] Egyébként a rutin lehet h meglesz még idén mert úgy néz ki jövő hétre is van vizsgaidőpont... tehát ha minden igaz még megcsinálhatom... hacsak az égiek nem szónak közbe :] Amúgy tuti nem mentem vna át mert a 3 pályából csak 2t tudtam vna megcsinálni... ez van
most jöttem vissza a SHOPING-olásból
.....Na mindegy.....Majd tavasszal...........de ha meg akkor nem sikerül, lehet rámegy a nyarad
én meg mély depresszióban nézegetem a nyári képeket