. Szóval, én a helyedben a 650-et venném, főleg egy ETZ után, csak ennyi... Peace!
), és egy gurulást összehozhatnánk
Valószínűleg egy Haya-val sem fulladnál le, vegyél mindjárt azt, vagy tudod mit, inkább ZZR 1400-ast
Szóval a motorozás kicsit komplexebb, mint az elindulás-megállás, és én is azt mondom, hogy ki kell járni a "szamárlétrát", mert egy ilyen teljesítményű gép elég komoly meglepetéseket tud okozni... Azt meg mindenki elhiszi, hogy "fekszik" a motorozás, csak pont az ilyen srácok szokták leghamarabb megtalálni a szembejövő autót, vagy a szalagkorlátot... Úgyhogy akárhogyan is döntesz, csak ésszel!
És köszönöm szépen az információkat.
Neked sikerült elbizonytalanítani. Lehet hogy 649cm3 lesz a vége. Inkább valószínű.. Mégegyszer köszi.
Csak ahogy olvasgattam a teszteket, mindenhol azt írták hogy jobb az ezres, meg hogy ez kevés. De ők biztos a GSX-R 1000-hez hasonlítanak.
Ja. és valaki... én azt hallottam, hogy ha az új motort cég nevére veszem, akkor vissza lehet igényelni valamennyit. vagyis kevesebbe kerül ha részletre veszem. vagy valami ilyesmi...