Nem ájultál el? Sajnos az én egyik ismerősöm nem úszta meg ilyen "simán". Kisértetiesen hasonlít a ti balesetetekre! Neki a barátnője azóta éberkómában fekszik
Lehet, hogy kezd "felnőni" a motoros társadalmunk
vagy egy csoppert veszek
Kawagirl :) Ha veszel egy honda cbr2rr*r kobgyok n-ed foku diff egyenlet 600ccm ketkereku motorkerekpart akkor atfogod irni a neved? :D
Egymást csipkeditek mííí! Így tartanak össze a motorosok!
Majd csak eljön már az a fránya tavasz és nyár és le lehet vezetni a feszültségeket például egy Mátrai kanyargás során
akkor még nem ismersz engem...
Rendes srácok és szépen dolgoznak, tudok adni telefonszámot is ha kell.
Arra kell, ha legközelebb véletlenül vmilyen kötsög autós úgy döntene, hogy nekem jön, akkor legalább ne menjen darabokra a lábam, mint a májusi balesetemkor. A hülye kérdéseidet, meg tegyed fel valamelyik korosztályodbeli kissrácnak egy másik topicban! (most nem értékelem a szmájlit ezzel a témával kapcsolatban a kérdésed mögött, ne haragudj!!!!)
Nálad sem tudom értékelni a vigyorgó szmájlit....
Ha csak te le nem cserélted már? Mivel az adatlapodon az ál hogy az Eu.ringen a jobb oldali lábtartó bütyök és a kiscsizma is kopott. Hol is a képen nem látom
Már csak egy Honda kéne Neked, béjb!
Szóval Sidi Vertigo kék, csak retkes picit, ráadásul még az ujjam is belelógott a képbe
. Na mindegy... Én nagyon meg vagyok vele elégedve, Te is biztos megleszel!
Arra a CBRre rá sem mernék ülni.