!
Az naggyon jó volt
. Legalábbis a vizsgáztató bácsik nem szeretik
Szóval nyűgözd le őket! Eme díszes kompániát meg lesz alkalmad később megismerni, tuti!
......de az esküvőre remélem meghívsz minket
van a társaságnak...
!
na jó nem issssss, talán ez picit túlzás
), meg hát az estém az ugye... sorsfordító volt.
Az utóbbi időkben megint kezd beállni nálam a rend, ami azt jelenti, hogy anyámék nem nagyon látnak engem napokig: reggel 7-8-9 körül megyek Juniverziti-be, aztán éjjel 1-2 körül haza.
Ja, és gondoltátok volna, milyen "hűvös" van ilyenkor éjféltájban a Halászbástyán, vagy a Lánchídon... vagy a Margitszigeten!
Mondjuk nem zavar, ha van Valaki, akivel együtt lehet fázni
...
Mondjuk erről nem csak ti tehettek (
)... és itt jön a képbe az aktuális mondandóm, amiért talán el fog küldeni Lum a fenébe, de tudom, hogy a lelke legmélyén megért engem
Szóval: kedd este ("sajnos"
) nem tudok ott lenni veletek, amit nagyon-nagyon bánok! De tényleg! Csak hát... épp nagyon boldog vagyok, ami nálam az utóbbi időben nem volt jellemző! És a holnap (vagyis inkább ma...) estét is a boldogságom forrásával szeretném tölteni (nem, most nem a pálinkára gondolok, mielőtt nagyon viccesek lennétek, humoros Yamahás barátaim!
), aki 20 éves, gyönyörű, kedves, és nagyon szeretem.
És a jelek szerint ez nem egyoldalú...
Kuuuuuuuuuu*va jóóóó!
üdv, andrew!!! téged is látni?
a majrécsík a guminak az a része az oldalán, amit nem használsz. minél jobban borítod a kanyarba a gépet - minél kevésbé majrézol - annál jobban kopik oldalt a guma, tehát ha lenyírtad a majrécsíkot, fasza gyerek - műmájer - vagy