Ha túl kemény, akkorkevésbé tapad.
Ha túl puha, akkor a kátyúk beüthetnek a felniig, táncolhat a gumi a felnin, roncsolódik az oldalfal, szélsőséges esetben még le is ugorhat a felniről a gumi.
Mondjuk ezek csak az extrém magas/alacsony nyomásnál fordulhatnak elő, az tuti.
Szerintem a 2,5-2,5 tökéletes lesz utcára.
Másrészt kár vitatkozni a Yamahával szerintem.
A KRESZ-ben is vannak apróbetűs részek és ezek elmagyarázzák a biztonsági öves dolgokat is és miegymást, de ennyire még én sem merültem bele a jogszabályokba....
oooooh, te szegény... nem akarlak elkeseríteni, de egy ideig még nem lesz motorod... sőt talán soha hiszen yamahád lesz vagy mifene... az meg csak vmi zeneszerszám...
Mindamellett a KRESZ 26.§. leírja, hogy mi a maximális sebesség bizonyos járművekkel, bizonyos útszakaszokon. És ez az érték már km/h-ban van megadva......
LX
és bekenni pipamocsokkal :o)))
LX
LX
na elég ebből a hülyeségből menjetek és sokasod... izé motorozzatok! (sokasodás közben!)
LX
Kitartás Tomato!!!
Ha túl puha, akkor a kátyúk beüthetnek a felniig, táncolhat a gumi a felnin, roncsolódik az oldalfal, szélsőséges esetben még le is ugorhat a felniről a gumi.
Mondjuk ezek csak az extrém magas/alacsony nyomásnál fordulhatnak elő, az tuti.
Szerintem a 2,5-2,5 tökéletes lesz utcára.
Másrészt kár vitatkozni a Yamahával szerintem.
Jelenleg pontosan 90 kg vagyok +- 50 dkg
LX
Na, én ismét léptem melózni....csak holnap este leszek...
Ez nagyon jó. Majd elmesélem a trafisoknak...
Mindamellett a KRESZ 26.§. leírja, hogy mi a maximális sebesség bizonyos járművekkel, bizonyos útszakaszokon. És ez az érték már km/h-ban van megadva......