Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ARES!!!
Keressük egymást pénteken és megbeszélünk valamit. Meg persze a többiekkel
Hali,
motoros találkozón voltam Arhusban.

Lum! Ha akarod összehozok neked egy javítást a villáidra, tengelyre, féktárcsára ja és a kiflikre. Nekem is megcsinálta egy öreg szakember. versenyzők szerelője volt, olcsón és lelkiismeretesen dolgozik. minden tiszteletem az övé. Így talán hamarabb tudsz gurulni. Ha érdekel hívj föl a 30 2114901-en. Rece
Sziasztok!

Háááát...(tudom, ezzel nem illik mondatot kezdeni, de ez van...). Most értem haza (Debrecenbe) Hévízről. Olvasom itt a fórumot és nem"tom mit mondjak...(írjak)...! Mikor haza értem (nem mentem még haza), benne volt a kukac a seggemben és tettem még néhány kört a városban csak úgy lazán..... vesztemre. Ki akartam engedni a fáradt gőzt az egész napos tárgyalás+utazás után...vesztemre! Megyek, megyek egyszer csak látom tűzoltók, rendőrök, villogás citylight meg minden. Gondoltam odamegyek megnézem mi a pörgés...vesztemre. Megyek közelebb, már látom, hogy oldalt ott áll a db-i motoros társadalom színe-java. Na mondom lépni kéne mert itt biztos nem happy end-es film utolsó kockái forognak, nem kell a szar a nap végére+nem kell a sokk. De győzött a kíváncsiság. Odamegyek, a kép a következő: kisebb kereszteződés, autó, alatta a srác (motorostul). Majdnem elhánytam magam. Rendesen rosszul lettem!!! Én az ilyet KÚÚÚRVÁRA nem bírom!!! Még most is ki vagyok készülve!!! Remegek. A szitu a következő (volt): kollegáék (egy Suzuki SV 650 meg egy 2000 R6) szakítottak városban(!!!) ! A Suzukis ment elöl 150-el (!!!!). Kifordult egy kocsi a kereszteződésből, a srác meg (lásd a fentebb írt érthető okok miatt: 150 km/h) nem tudott megállni, így jobb híján lefektette a mocit oszt azzal együtt belecsapódott a kocsiba!!! Próbáljátok meg elképzelni a látványt! Borzastzó volt!! Én még ilyet élőben nem láttam! Nagyon szar hatásssal volt rám!! A srácon (egy 29 éves fiú) volt ruha meg monden, de még a ruha ujjából is folyt a vér meg a bukóból is!! Állítólag a végtagjait csak a ruha tartotta. Most itt ülök a gép előtt és nektek írok. Megittam egyfél üveg whiskey-t de nem segített! Ilyenkor mindig elképzelem, hogy őt s várták haza.... Mindössze azzal tudom magam vigasztalni, hogy van néhány egyszerű szabály, amit minden körülmények között BE KELL TARTANI!!!! VÁROSBAN 50-60 KM/H!!!!!!!!!!! A nagy motor nem városba való!!!!! Ésszel, belátással, felelőséggel kell közlekedni!! Nem? Sok volt ez nekem ma estére kollegák! Sok és SOKK!
jólett :)))
Csekkoljtátok a mesetopikot!
jó éjt mindenki!
lum: holnap foglak hívni a dvd miatt
előre is köszi

ui: nem jövök motorral hogy ne fájjon a szíved
ui2: mondjuk az enyém is darbokban van
motoros klubtali mikor lesz?

A szerda este nekem nem annyira pálya, de egy hétvégi közös gurulásban benne lennék.
remélem jönnek még...................
Na jó éjt
négyen
remélem ott lesz a kocsmáros is
Akkor már hárman vagyunk.
Kozmax
Lumbergh
Tomato
????? még valaki????

Lecsó nem jön???
estét mindenkinek!!!!!!!

a clubtalinál rám számithattok
Sziasztok!

Pohi! Amit feltételeztél, az egy kollégámmal anno megtörtént.
Sztori: Daciaval (nem tegnap volt) disznóvádásból mentek haza. Féldisznó a csomagtartóban, a felfogott disznóvér lábasban a lábak között.
Egyszer csak egy szembejövő előző gk miatt az árokba fordultak.
Aki a balesetet okozta, megáltt, visszament, és mentőt kellett hozzá hívni.
Ugyanis az árokba borult Daciából akkor kezdtek kimászni az utasu csurom véresen, kis belsőségek lógtak rajtuk imitt-amott.
Hál" Istennek semmi bajuk nem lett, csak a disznóság fröccsent, szóródott ki a kocsiba, de a látványtól a vétkes söfőr rosszul lett.
Kishapsi!

Még jó, hogy nem szerveket szállítottál
Nekem a zipzár bírta volna nem feszítve jött szét, hanem csak lehúzódott kétfelé, mert középre volt összehúzva mindkét szem a tetejére.....szétfújta a szél....

Ez is egy olyan élmény amit nem felejtek el még élek.....
A mini lakat se lesz tuti, ém is biztosítótűt használtam egy ideig, de akkor is, szétnyílik bárhol a cipzár, végigfut és huss!
pohi nekem a balesetnél kiszakadt a táska teteje és a benne elévő vadonatúl légszürő, gázolajszürő meg olajszürő, vezérműszíj, generátorszíj, és a feszitők, tök jól nézett ki az út, mindenki azt kérdezte hogy honnan kerültek azok az útra.
Azért volt nálam a farmer (meg egy cipő, de ez nem esett ki ), mert egy volt kollégánál átöltöztem a XV.ker.-ben mivel nem akartam a nyikorkós csizmámban meg full bőrszerköban kimenni az interwheelre....

Ithon...... .....röhögött az egész család, hogy csak én lehetek ilyen......állat......

Van mini lakatom ezzel fogom mostmár összezárni a kéz zipzárat.....így többé nem lesz gond.....hacsak az egész zsák le nem szakad a hátamról...
És hogy magyaráztad meg otthon , hogy nadrág nélkül mentél haza????
Tehát..!!!!!!!!!
FIGYELEM!!!!
Szerda este a szokot helyen KLUBTALI!!!..Mindenkit SZERETETTEL várunk!!!
Hallod Kawanyu!!!....MINDENKIT!!!!!!!!!!!
nah....ja tomato , megkeresni nem keresem mert a 2/A-n bárhol kieshetett ahol jól bebújtam a plexi mögé, mert nagyon fújt a szél (???).
......még jó hogy nem volt benne a "vonalkódos" alsó gatyó
Nekem pár éve az M7-es autópályán esett ki 180-nál a hátitáskámból a fél pár Nike edzőcipőm.
Sőt amilyen vagyok, ennek ellenére is használtam ezt a táskát motoron, persze az új motorom 1000-es szervizéről hazafelé jövet nyílt ki ismét, akkor a szervizkönyv, papírok, ilyesmi röppent ki, 200-nál, főúton.
Happy end: egy hét múlva visszamentem arra a helyre ahol gondoltam elhagytam ezeket, és láss csodát, másfél óra keresgélés után megtaláltam majdnem mindent az árokparton, szétszóródva...
Danny!!!

Én is ott voltam!!!!!!! Még ha rövid ideig is..... , de így is épp csak hazaértem a szolgálat elejére. Hazafelé is elég volt a 40 perc/120 km . Közben még a farmeromat is elhagytam valahol az úton, mert a hátizsákom zipzárja kinyílott (lehet a nagy sebesség miatt???) és valahol elrepült......

Kíváncsi lennék az autós fejére akinek a szélvédőjén landolt a nagy sebességnél nyílló farmernadrág ejtőernyőm..... Ez szívás, de még jó, hogy nem az esőruhám esett ki a zsákból