Nem hiszem, hogy olyat írtam volna ami bánthatná, nem lenne helyén való! Csak tudod a múltból nem lesz Mz kupa! Egy nyomorult műszaki kiíráson fog elcsúszni?
Ha ismernél nem irkálnál ilyeneket! Egyébként miért nem vagy képes, hogy egy nyomorult műszaki kiírást bemásolni azoknak akik szeretnének versenyezni! Neked megvan fejben is nem kell utána kutakodnod! Képzelem mit gondolnak most az Mz kupásokról!
Nem csodálkoznék rajta ha nem akarnának az új versenyzőjelöltek foglalkozni vele! Az ők és az én nevemben kérek elnézést most tőlük! Nem ez a hangulat szokott lenni, azt hiszem ebben többen megerősithetnek! OFF
Érdekes módon a superlotyósokat ez nem érdekelte, és el is indultam! Ha a hivatalos MZ kupának nem volt szüksége rám és még pár MZ-sre, akkor nem erőltettük az indulást! Bizonyára azt is tudod, hogy egészségügyi problémáim vannak, meg a családomnak is megigértem, hogy nem versenyzek mégis hajlandó lettem volna menni, sőtt még vittem volna 1-2 embert! Egyébként 2 embert így is köszönhet nekem a kupa akiket te tavaly csúnyán cserbenhagytál!
Külsősből úgy lesz belsős, hogy odaír a racing oldalra, hogy ez és ez az ötlete.:)