. Ha lesz rá keret, pár apróságot muszáj lesz megcsinálni (első csillapítás, fék, blokktartók), utána úgyis megyek inkább pályázni és majd szép lassan meglesznek a komolyabb dolgok is, ha nem unok bele.
(mondjuk, hogy mikor, azt nem tudom, nem mostanában
). Ha nem jó, még mindig vissza lehet tenni a gyárit.
, persze gyári szabad magasságával még nem annyira áll fenn ez a veszély). Ill. - főleg elégtelen csillapítással párosulva - hirtelen irányváltásnál, pl. sikánban igencsak el akar emelkedni az eleje a talajtól, valamint túl nagyot hintázik a motor. Keményebb rugóval picit lejjebb lehetne engedni az elejét, ezzel alapból kisebb villaszög lenne (ill. kisebb utánfutás), szűk kanyarokban könnyebben elfordulna, de fékezésnél, ill. kanyarodásnál mégse ülne annyira össze, mint gyárilag, ezáltal az amúgy is csökkentett utánfutás nem rövidülne olyan sokat, mint gyárilag (egy alapból kihegyezett beállítással gyári összeüléssel már lehet, hogy túlzottan instabil lenne). Legjobb lenne persze, ha a kormánykiflik ki lennének cserélve olyanra, hogy a villanyakhoz közelebb essenek a villaszárak, így az utánfutás visszakerülne a normális mértékre, ha le lenne engedve az eleje, viszont a villaszög ugyanúgy csökkenne, célszerűen az általános 22-23° körüli "pályázós" értékre (kisebb utánfutás nagyobb mértékben csökkenti a stabilitást, mint kisebb villaszög). Visszatérve a rugóútra, ha megnézel bármilyen modern motort, ami alkalmas pályázásra, egyiknek sincs 185mm-es első rugóútja (jó tudom, supermotonak van, de az MZ nem igazán nevezhető annak
), inkább valahol 110-130 környéke.
).
.
. De szvsz megérné, mert az eleje nagyon "plötty" a gépnek, hátulja jól eltalált csillapítással szvsz elég korrekt.
, de én ha egyszer elkezdeném pályára alakítani a gépet, sok ilyen kis apróságon változtatnék).
Viszont biztosítékot nemkaptam,még a Gyulai járműboltban sem
Nem tudom,h MZs helyen mért 8ast akarnak adni mindíg
Van benne 2db 16os, 1 4es meg 1 2es