Csá mathieu tipikus töltésprobléma méresd meg alapjáraton és fordulaton is a töltést ha mechanikus a fesszabályzó lehet hogy csak állitani kell rajta viszont a vezetékeknek testnek érintkezésnek mindenhol jónak kell lennie az mz kényes erre nézd át a csatlakozásokat utána biztos jó lessz
de nemrég kicseréltük egy 9 amperórásra az eredeti 6 Ah-at, mert bennünk is már felmerült hátha ez az oka, azóta 1 picit jobb lett de a problémát nem oldotta meg sajnos
. viszont ha bemelegedett és lekapcsolom a fényszórót akkor van alapjárata (2600-3000-es fordulaton, mert így tudtunk csak beállítani h ha viszont rá van kapcsolva a fényszóró akkor se fulladjon le egyből...) nem tudom olvastad-e a korábbi kommenteimet lehet h a karbival van vmi és ki kéne cserélni, nemtudom... és köszi h válaszolsz és próbálsz segíteni
milyen évjáratú a járgány? és milyen gyujtás van rajta? ha elektromos,akkor talánn azért akar alapjárat környékén megálni,mert nincs elég kraft az aksiban,kvázi nincs elég töltés, csak tipp,mert nekemis hasonló bajaim voltak...
, csak h hátha találok bele kisebb teljesítményűt és így talán megoldódna 1-2 probléma,mert így ha be van kapcsolva a fényszóró (aminek ugye be kell lennie kapcsolva) pl lámpánál ha néha néha nem húzok rá kis gázt nem lenne alapjárata és lefulladna
...
Nem tudom most mire lennék képes, mert nem szoktam mérni az időket! Annyira nem izgat a köridő, inkább csak kedvtelésből motorozom!
most veszek pár napon belül egy 250-es etz-t! át van alakitva crossra....arra is veszem
télen elszórakozni. véleményeket kérek szépen.. mi az amire számítsak hogy esetleg elromlik rajta
köszi szépen előre is
Mikor én vettem az ETZ-met még kb 2004 végén kb teljesen gyári állapotban 50 ezerért, na az volt szerintem az áron aluli vétel.
Aki meg mostanában 130-150, netán 170 ezer közeli áron árul gyári szerű ETZ-t, az vagy hülye, vagy azt feltételezi, hogy más annyira hülye, hogy annyiért meg is veszi.