. A helyi köridőmérőt meg az ember "elfelejtette" bekapcsolni, nem mért senkinek semmit
. A pénzt visszaadták, de az senkit nem érdekelt, jó lett volna tudni, hol járok
....mondjuk tudom én azt magamtól is, hogy nagyon rossz úton, majd egy óra, míg körbeérek
! Bátorság, na az hiányzott....na mosmá' nem fog, felszíjjom magam, csak nehogy talajtorna legyen a vége
. Egy kanyart se veszek úgy, ahogy kellene, pénteken gyakorlás lesz, kell a rutin
.
, főleg akiket nagyon óvatosan kell kerülgetni
& az a köridő se nem
rossz
Gondolom, nem erőltetem, nincs kedvem hemperegni! Majd kicsit pihenek, aztán majd újra megpróbálom! Következő menet! Megyek vagy 3 kört, újra rámtör a fáradtság, nem birok javítani!
No mindegy akkó nem erőltetjük! Fél másodpercel elmaradtam, de hát ez van! Nincs kondi, meg egy kicsit kijöttem a formából, no de majd legközelebb!
Így az Mz-sek meg a robisok külön csoportba mentek!
Gondótam na így má minnyá jobb, be is üzemeltem az időmérőt! Megyek vagy 2-3 kört nézem mi az ábra há 46,5 46,6
! Há mi a picsa van
? No akkó kezdjünk el kicsit jobban menni! Forgalom, nem birok tiszta kört menni!
Vége a menetnek!
Elfáradtam mint a picsa, kondi a nullával egyenlő!
! No mondom, má megen kezdődik a harc a túlélésért!
Időmérő kikapcsolva mer nem sok értelme volt egy normális kört nem tudtam menni!
Következő menetnél kitalálták, hogy mennyünk fordítva!
Már vagy 15 éve nem mentem Kecsón fordítva, de kib@szott jó vót! Ha nem lett volna felkészülés a versenyre a kollegáknak akkó jó lett volna megismételni, de mi megértsük ám az ilyenteket, úgyhogy nem is erőltettük a dógot!
Oszt akkó elindultunk, de oszt alig mentünk má fordulhattunk is vissza mer kibaszott nagy baleset vót, út lezárva, kis kerülővel má megint úton voltunk a jó irányba! Megérkeztünk, idő frankó, regelés, kipakolás, oszt gó!
Hát nem volt az igazi az első menet!
Az az 5 hét ami kimaradt, azé meglátszódott! Időmérőt be se mertem kapcsónyi mer lehet elszomorodtam vóna!
de mindig csak d.u.-ra melegszek bele
nemtudom miafaszé vagyok ilyen nemversenyzőnek született
no de majd eccer csak eljön a énidőm is