?
. Az eredményről nem tájékoztatok, de tolni lehet XD. Na miután ez megvolt, szétkaptam az MZ karbiját, de takarítóeszköz híján ismét állt 1 hónapot.( meg közbe el is utaztam). Nos mikor hazaértem láttam, hogy a fater hozott 1 király kompresszort, neki is feküdtem az MZ-nek kifújtam a karbit minden, visszapakoltam folyt a benzin végre.:D Na mondom ha már úgyis lekellet cuppantani a légszűrőt a karbiról, azt is megnézem, hát annak a felét valami szétrágta. :D Na mind1 mondom légszűrő nélkül is elindul ha megy:D közbe mikor jöttem fel a lépcsőn nagy örömködve, hogy hozom a gyújtáskapcsolót, elcsúsztam a lépcsőn, leszakadt a lábamujjából 1 darab...de szerencsére nem nagy, és nem is nagyon mélyen. Na szóval 1-2 óra pihi, utána rohanok le az MZ-hez, hogy fájós lábbal, akkumulátor híján betoljam...Hát (nem kezdünk így mondatot) ahhoz nem volt elég erőm a lábam miatt, hogy 1esbe betoljam, ezért kettesbe próbálgattam, (bár nem tudom melyik kapcsolóállásba van rajta gyújtás, lécci írjátok meg azt is), addig jutottam, hogy kettesbe, tolás közbe 1 ezres fordulatszámot ki tudtam belőle vakarni, meg éreztem az elégetett benzin szagát.
Már nagyon örültem, bár ha megálltam a tolással akkor a motor is leállt. Na ezután a nem kicsit hosszú történet után lenne egy pár kérdeésem, ahhoz, hogy rendesen be tudjam indítani.
. Egyáltalán mit kell még kiviteleznem, hogy (légszűrő híján) el tudjam úgy indítani a gyönyőrűséget, hogy lehessen rendesen túráztatni kicsit...?Mindenkinek köszönöm aki ezt a hosszú szotrit elolvasta, és előre megköszönöm minden válaszolónak a...válaszát
. Hát szóval most itt tartok, észrevételeket, válaszokat, meg mindent várok! Köszönöm a figylemet,!
Még ilyen nyilvánvaló esetben sem?
Dögöljön meg mindenki míg egy ilyen trotty utasítást nem ad neki? A nézők leinthetik? A kedves kegyelmes úr meg csak gondókozik?
Szándékosan nem írtam a pályabírókkal kapcsolatban mert úgy éreztem ezt nem nekem kell megtenni! Pedig már leírtam aztán meggondoltam magam!
én csak azt mondom, nem mindenért az a szerencsétlen hülye a hibás.
A résméret 0,9-1,2mm között van.Kitekered a gyertyát beledugsz egy 2mm-es ónhuzalt(pl forrasztóón) és átforgatod a dugót a holtponton.Laposra kell nyomnia a huzalt amit a végén megmérsz pl tolómérővel és annak megfelelően választod ki a tömítést hogy melyik kell 0,2 0,4 vagy 0,6mm-es.
Imi.