ismét mondom nem akarlak befolyásolni de ha a főtengelyednek jó a kupja meg a csapágyfelületei akkor ujittasd fel 5500ft egy koyo hajtókarszett 2-3000 forintért megcsinálják és sokáig nincs vele gond.a ts blokkra meg előbb utóbb ugyis jön valaki.beraksz egy használtat véletlen szétmegy elintézi a hengert dugót esetleg a blokkot nem fogsz örülni.általában nem az olcsó az olcsó ha érted mit mondok,lásd kis kollégánkat az előző pár hétből
/1és etz között cserélhetsz ,ts és /1vagy etz között fizikai lehetetlenség gépmunka nélkül csereberélni.de aki tud az tud
hu vazzeg együtt a nagy sugera-bugerával!ha tudom hogy filmeznek villantok én is vagy másfél fogat!
Nem szokott érdekelni kinek mennyit csal az órája, de az ETZ-nek gyári nyomaték lyukkal rendelkezik (ETZ szerelési kéziköny) 5.be csak eleve úgy érdemes felkapcsolni, hogy kipörgeted a motort. 21-es lánckerék pedig rohadt nagy. Azzal nem lehet végsebesség rekordot dönteni mert egy 250-esben nincs kraft hozzá. 18-19es lánckerék az optimális, a 21-es kerék azoknak van akik szeretnek alacsony fordulaton pöfögni.
jó is ez a lelkesedés de a ts /nem /1-s /főtengely belül szimmeringes a /1es meg a tz az kivül szimmeringes magyarán máshol van a főtengelyen a csapágy helye és a szimmering helye.a /1es és a etz főtengely cseréhető egymás közt csak az egyik csapja kisebb.szóval ts fötengellyel nem fog menni az akció
elmászkálok majd vele. tökéletes lesz a friss jogsimhoz.
Nekem 1500ft-ot kért az esztergályos aki felújitotta a főtengelyt!Érdemes tényleg újitatni,ha nem kopot a kupos része!Mint venni egy bontottat