Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szep, az orszag 2 ellentkezo pontjan lakunk. Mi tenyleg nem futunk ossze...
Ingolstadt környékén
Te hol vagy?
Te hol vagy?
Hát, ennél messzebb kb csak Dániaban lehetnél
Szerintem messze, mint mindenkitol :(
Schiffdorf
merrefelé lax?
Nalam is keves az ido az tuti, de azt a pillanatot szivesen megosztanam egy magyarral :)
A topicban kb sosem volt igazi élet:)
Egyébként, jah, vagyunk páran Németben, de általában szétszórva, és kb mindenkinél csak fellángolás ez a : keresek valakit, kivel együtt motorozhatok téma. Aztán, amikor tényleg lehetne valami, már elvész az érdeklődés. Így megy ez itt is, meg az FB-csoportokban is.
Mind ketto
A topicban, vagy németországban?
Van meg itt vki?
Regensburg Környéki motorosok
Németországi motoros csapatokat a Facebook-on keresetek, mert ott sok van. Itt ez nem nagyon vezet eredményre!
persze,lásd az elözö beirást
ja,94333 gesiselhöring
Hello Pogesz82 es InSAMinator Garching an der Alz-ban lakom. 60km Progesz82-töl es 156km InSAMinator-tol. Tarsasaggal meg a motorozas is jobb.
Ingolstadt eléggé környék?:) 60 70 kilométer mindkét várostól.:)
Sziasztok van valaki Landshut, vagy Erding környékéről?
Le lehet papíroztatni, de nem biztos, hogy érdemes. Ha mégis szeretnéd a legfontosabb, hogy legyen minél gyáribb a motor. Ha mégsem az valami, akkor legyen róla papírod.
A gumiméret pl. itt élet halál kérdése és ott se mindegy hogy mit raksz fel. (Alap hogy elöl hátul ugyanaz a típus, de abból sem mindegy pl. hogy GT vagy sima, stb.).
Először asszem műszakira kell vinni, utána biztosítást kötni, és úgy be az Landrasamthoz. Maga a papírozás nem drága talán kb 60 eur. A biztosítás nekem áprilistól okt végéig 188 eur volt első évben +kb. 60 eur adó (Kawa z750). Szóval lehet érdemes egy kicsit még magyar rendszámmal nyomni, és ha beléd kötnek akkor német rendszámozni. De majd te kitalálod neked mit a jó.
Ulmban egész csapat van. Szoktak jönni Stutgartból is magyarok.
Sziasztok!
Valaki( k) esetleg NRW-ben? Dortmund, Münster környékéről?

Üdv, Gábor
Sziasztok. Egy kis segitséget szeretnék kérni magyar motorom németországba valo lepapirozásával kapcsolatban,nem rég jöttem ki német országba, és ugy néz ki hogy jo darabig maradok is othon nem vár semi, tudom hogy utána lehetne olvasni de nem a legjobb a németem , legfökébb a menete érdekelne nem az árak menyire bonyolult érdemes e egyáltalán? vagy használjam magyar rendszámal mit javasolnátok ti hogy csináljátok, válaszokat elöre is köszönöm
A kettő elég messze van egymáshoz (300km-nél is több)...miért pont ez a két település érdekel?