Én a témát lezártam. Ritkán vagyok msnen, de asszem nem is írtam, olyat ami nagyon személyes lenne
Igazad van nem az én ügyem de úgy érzem belőled ennyi elég . Egy időre kilépek a fórumról. Nem tudom más hogy van vele , de nekem nagyon nem jött be az erőszakosan okostojás stílusod.
Szerinted más olyan ostoba , hogy magához való esze sincs? Mérjidemérjodaamoda
...............a világítóeszküz meg cula maradt.......Vagy ettől fog megjavulni? ..............Felbasztad az agyam
Ki mondta hogy bármit is beindítva csináltam, sőt egyáltalán a motoron? Van egy akksim ami igenis 12.8 voltos, BAUMAXOS multiméterrel mérve. De kurvára nem számít semmit. Milyen dolog hogy egy 12v akksi kibasz egy 12Voltos izzót? Ne röhögtess már! Igen van olyan szó, hogy tűrés! Találd viccesnek vagy akármi. Egy izzó úgyse ment. De nem kérem számon tőled, csak jeleztem. Van ilyen, megesik, hogy szar egy izzó.
Csak most jöttem haza nemrégen,fáradt vagyok mint a kutya,de már éjszaka indulok is tovább.Nem sok időm van mostanság itthol és még kevesebb időm marad a számítógépre.Ezért csak később tudom elolvasni a "híreket"-bár úgy látom nem sok mindenből maradtam ki
Sabató-a gép készül Rolinál,de arra sincs időm
hogy kivigyem a kulcsot hozzá meg a deklit.Mire a jóidő ittlesz addigra a gép is kész-remélem!
Várom én is a tavaszt mint Ti
a világító berendezésnek is
..............A kiütötted az akkumulátorral duma meg egyenesen felháborító
Viszont amit a Tszelnöknek írtál az nem volt széééép.