Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nyíregyházán tudtok ajánlani olyan gumist, aki normálisan centíroz, szerelés közben vigyáz a felnire? És nem túl drága?
hali van valaki a quados vagy crossos hányan lehetünk aktivak . ill gurulni vágyók szervezhetnek közös programot
Ha a Polgármester Úrnak sikerül ezt a nagyszabású rendezvényt tető alá hozni, akkor biztos, hogy országos híre lesz! Remek kezdeményezés, rengeteg motorost és érdeklődőt fog bevonzani! Sok sikert kívánok neki és a csapatának!
6 motorral verodtunk ossze.Remlelem sikerult valami hasznlhatot osszehozni!
Kérdésekkel nyugodtan zaklassatok a motor@gavavencsello.hu címen.
Kedves Tagok, Motorosok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy kedves barátom, Gávavencsellő polgármestere (aki régi motoros szintén) a jövőben szeretne egy nagyobb lélegzetű motoros rendezvényt rendezni évenként ismétlődően. Ennek reklámozásához készülne most hét végén egy drónos videó, a Gávavencsellő környéki kanyargós és sima aszfalton motorozókról. A Tiszaberceltől Rakamazig tartó utat a megyénkben sokan ismerik (https://www.google.com/maps/@4...), akik pedig még nem járták a hétvégi "Tokaj fordulót" erre, akkor éppen ideje.

A gyülekező szeptember 13-án vasárnap 14.00 -kor lesz, Gávavencsellő Polgármesteri Hivatal előtt, cím: Gávavencsellő, Petőfi utca 1., ott minden szükséges információt megkaptok.

Bárkit, bármilyen motorral várunk, egy bő félórás kis kanyargásra, amit drónról és kézikamerával is rögzítenénk. Remélem ebben a remek időben sokan el tudnak jönni, és szép felvételek készülnek.

Nagyon köszönöm előre is!

Üdvözlettel:
Kalakai Zsolt
A hétvégén "unatkoztunk",fiam CBR400RR-jét szervizeltük:
Sziasztok. Nyíregyháza belvárosában téli motortárolás korlátozottan még elérhető aki nem tudja biztonságos helyen átteleltetni a motort. 5e Ft/hó. 70 7724695
Sziasztok!
Örökösföldön vagy a környékén keresek motoromnak garázst, akár felesbe betársulva is.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Én itt maradtam mivel nem fészbúkolok.Bár motorozni sem motorozok annyit mint régen.
Ja persze tudom én hogy más is motorozik, csak nem használja senki ezt az oldalt. Ezért is írtam be :D
Rajtatok kívűl más is motorozik/motorozott Nyíregy és környékén csak manapság faszbúkos csoportokba tömörúlnek és hanyagolják pl ezt az oldalt is.
A közösség ölte meg (mi), nem a facebook
Eltűntem, nincs motor már lassan 3 éve, orvosolni kéne ezt a problémát.
Te hol voltál eddig?
A faszbúk megölte ezt az oldalt!
MIvan itt semmi? Senki sem motorozik már?
Sima occó teszkós gyertyakulcsom van, zx7-nél használható, szerintem a 6-osból is ki lehet venni vele a gyertyát. Mondjuk én a T szárát a kulcsnak kicseréltem a csapszegnél egy 10-es vagy 12-es imbusz csavarra, így tudom használni nyomatékkulccsal.
ha jól vágom16-ost kell venni, és azt leesztergálni, de megnézem van e készletem. ha a kawa nem indul : 12v legyen az akkuban , 10,5v -nál már nem ad szikrát az elektronika, benzinpumpában a megszakító érintkezője jó legyen ne égjen össze. ha a motor teker attól még a gyújtáskapcsoló hibája miatt az elektronika nem kap feszültséget, egy ellenállás szokott tönkre menni benne. ha télire benne maradt a jó magyar 95-ös, akkor ne is próbáld, karburátor le és ki kell tisztítani, ha találsz olyat aki ultrahangosan tisztít akkor jobb szezon előtt azzal kezdeni. ha pedig nyáron is nem használod 1-2 hónapig akkor az úszóházakat ereszd le, egy 3 -as imbuszkulcs kell hozzá.
A benzin mennyi idős benne? Mind a négy gyertya nemromlik el.
Üdv Kawához nincs véletlenül gyertya kulcsod 98.zx6r ninját vettem, most nem akar indulni gyertya hibára gondolok,de olyan spéci kulcs kell hozzá hogy sehol nem találok. Én is nyíregyi vagyok.
üdv ! mátra, motoros emlékhely .