) és a kezdeti megpróbáltatások után sem bánták meg. Azt elfogadták, hogy a takaritás pöttyözés nem fog megszünni, de sokkal sterileb lett az egész motor töle, föleg azoknak, akik utána is kb ugyan annyi idöt tudtak áldozni a puceválásra. Nekem 86 SR500-on amin még a 29-30 éves gyári ogyürüs lánc van ugyan olyan jól funkcionál, mint a 92-es GSXR 1100-en az új lánccal, vagy a GSX1400-en a 45 ezeret futott lánccal (pedig ez a motorom több vizet látott mint egy angol 3 arbocos fregatt, szoktam volt mondani).
Mert komolyan általában az egyik indok, hogy nehéz takarítani a spray maradékait, de 10-ből 8 láncolajozós motor merő retek.
Az én felnim amugy is fehér...meg a láncom se arany szinű.
Amugy nem dzsuváz jobban mint a spray de amit elszór az könnyebben lejön mint a ragacs
ugylátszik neked is lehet még újat mutatni.Tehát 1: Grammra megyünk.Ha foganként számolsz 5 grammal 41 fognál ez igen jelentős súly.2: A K5 ön még nincs csúszókuplung igy ez az úgynevezett csúszólánc elv kiváltja azt is.
Rongyal körbeforgatom 2x és olyan mint az uj
És nem ragad,nem poros nagyon könnyen mozog nincsenek beragadt szemek.A gumigyűrűknek sokkal jobb ez a fajta kenés mint a spray.Ez tapasztalat hisz évekig sprayztem mindenfélével és egyiktöl se futott ilyen szépen a lánc.A paszta se fogja ilyen jol kenni mert az tul sűrű ahhoz hogy ugy terüljön a láncon mint az olaj.Van itthon ilyen ipari hőálló zsírom az is fehér színű tavaly kipróbáltam rá azt is de valamiért annál se ragadtam le.Ha jolemlékszem tul hamar leszórta.
,hol kapható legjobb áron nem tudjátok véletlen?
Sajnos egy 3 napos főleg ha esős túra után is koszos lesz a motor.
Ilyen ez a popszakma.