Én sosem vettem rajta részt. A Chrobák szokta tartani. Viszont akik voltak, azok másodperceket javitottak az idejükön! (kezdő pályamotorosok) Biztosan lesz idén is. Bár javitották ősszel a pályát, és szó szerint életveszélyes lett.... :( Minden ivet javitgattak szurokkal. Mondván ,hogy az autósok majd helyrerakják.... ,
Sziasztok remélem tudtok segíteni.Szóval következőket szeretném kérdezni, Euroringen lesz pályamotoros oktatás szerintetek érdemes elmenni, és ha valaki volt már akkor le írhatná hogy, hogy zajlik ilyenkor a dolog?
Azért a Hring a "legveszélyesebb" mert ott szarnak leginkább a csoportbeosztásra. Csekkold elsőre az Eringet hétköznap. Akkor senkinek nem leszel útjába.
Azért ez se egy életbiztosítás, mert sok esetben a kezdő csoport betelik, így a kevésbé tapasztaltakat is beküldik a gyors csoportba, amivel sokan találkozhattatok és véleményem szerint elég veszélyes
Hát az igaz hogy a Hringnél szinten minden egyéb pálya könnyebben motorozható, de nyilván utca lassu csoportban fogsz kezdeni tehát nem jellemző az hogy seggbe vernének.
Vagy Mersz estékre kell jelentkezni, ott is figyelve vannak a kezdők
Bízom benne, bár már belém ültették a bogarat, hogy Hringtől félni kell, mert ha lassu vagy "seggbetolnak"... Legfeljebb majd a félelem miatt, nyélgázon megyek mindenhol, ezzel a körrekordot megdöntve!
nagyon szivesen
a tapasztalat az hogy 2-3 szor kell elolvasni, akkor ragad meg a legtöbb, és elég fontos hogy ne hibázz, az első alkalommal pont bele kell szeretni és nem összecsukni a vasat
Hungaroringen a csoportbontás nem motor szerint zajlik szóval ott ez elkerülhetetlen. De 250-es Bandittal én a helyedben inkább Euroringre vagy Kakucsra mennék.
A nyáron szeretnék menni pályázni, életemben először. Tudnátok írni pár sort, hogy hogyan zajlik egy pályanap? 250-es bandittal mennék. Gondolom csoportokra van osztva, hogy azért ne szarjam össze magam, ha elhúz mellettem 300-al egy speed motor, mikor én megyek kb 130-al :D Meg igazából nem is szeretném 3-4 körön keresztül csőgázon nyüstölni a motort, csak gyakorolni a döntést. Veszélyes ha én nem sietek annyira mint ahogy mindenki más? Gondolom a gyorsabbak figyelnének rám, de persze nekem is résen kellene lennem. Várom a rövid kis összefoglalókat.
Azért ez se egy életbiztosítás, mert sok esetben a kezdő csoport betelik, így a kevésbé tapasztaltakat is beküldik a gyors csoportba, amivel sokan találkozhattatok és véleményem szerint elég veszélyes
Vagy Mersz estékre kell jelentkezni, ott is figyelve vannak a kezdők
a tapasztalat az hogy 2-3 szor kell elolvasni, akkor ragad meg a legtöbb, és elég fontos hogy ne hibázz, az első alkalommal pont bele kell szeretni és nem összecsukni a vasat
erre a linkre kellett volna vigyen
http://fekezzrovidebbet.blog.h...
Az első pályázásod elött
A nyáron szeretnék menni pályázni, életemben először. Tudnátok írni pár sort, hogy hogyan zajlik egy pályanap? 250-es bandittal mennék. Gondolom csoportokra van osztva, hogy azért ne szarjam össze magam, ha elhúz mellettem 300-al egy speed motor, mikor én megyek kb 130-al :D Meg igazából nem is szeretném 3-4 körön keresztül csőgázon nyüstölni a motort, csak gyakorolni a döntést. Veszélyes ha én nem sietek annyira mint ahogy mindenki más? Gondolom a gyorsabbak figyelnének rám, de persze nekem is résen kellene lennem. Várom a rövid kis összefoglalókat.
Előre is köszi: Gulyi :)
De talán nem is ez a lényeg.
Érezzétek jól magatokat és kész. Bajotok meg pláne ne legyen.