illetve a May 06, 2011 - May 08, 2011-ra
Sárga zászló mellé illett volna fehéret is mutatni. Ha már a piros elmaradt... Oda a második helyem
Holnap videóval illusztrálom a történteket.
. Nekem meglepetést okozott ezzel az 55-el. Én ezt csak az év vége felé vártam volna tőle. Így még jobban esik, hogy neki is gratuláljak.
Én a magam részéről egyenlőre elsődlegesnek az OB. Illetve a versenyzők edzés lehetőségét gondolom megoldandó feladatnak. Vessetek meg érte ha akartok, de az utcai tükrös motorosok motoroztatása legyen még oly fontos feladat is nekem az egy üzleti vállalkozás. Ez pénz és vállalkozó kedv kérdése. A Rezső ezt csinálta több mint tíz évig. Most amikor a körülmények kedvezőtlenebb feltételeket hoztak (nem drágább lett csak hamarabb, vagy ki kell fizetni) valamint a most kapkodó meg sajnálkozó emberek motorozni vágyódása keményen lecsökkent. Mert „jaj mára esőt mondtak, jaj ma nem száradt meg a hajam, jaj ma ez vagy az” Ki tudok menni a jövő héten. Valamint nem kellett előre fizetni és így qrva kényelmes a Rezső pénzével játszani. Ők ezt szívják. De általában azok az emberek akik nem csak azért rendelkeznek Licencel mert akkor mehetnek a gyorsak, vagy nem utcai motorosok között. ŐK ott voltak. Gyorsulni akartak, vagy a versenyen jobb időt, eredményt elérni. Na én a nekik szóló megoldáson töröm a fejem. Van elképzelésem is, de az első dolog az lenne, hogy ezek az emberek összefogjanak. Ne külön, külön hanem egységes formában valósítsunk meg egy mindenki által jó, vagy közel jó megoldást. (ezt azért írom mert mindenkinek jó nincs) Én a szakági értekezleten úgy érzékeltem, hogy a MAMSZ részéről ugyan van tárgyalási szándék de más nem nagyon. Nem nagyon értettem továbbá azt, hogy a motoros napok, milyen módon függnek össze egy OB rendezéssel. Ezt nem sikerült kiszednem senkiből. Amennyiben a ring nem kér több pénzt a pálya díja egy időmérés szintén. ÉN ott látok némi problémát a szövetségnél is, hogy pl.: A pályabírók díjára 2,8 millát számolt a Rezső 3 napra. Azok meg kapnak 900 bruttót óránként. Magyarul kb. nekünk 20 ezerbe kerül egy napunk. A MAMS a saját szakágától még levesz egy csomó lóvét egy verseny rendezésnél?
De ezeket lehetne tisztázni. Alapvetően szerintem elsődlegesen kellene valaki aki a szövetségben a motorversenyzők érdekeit képviseli. A másik meg, hogy egy versenyzői összefogással meg kell teremteni a marketing hátterét egy OB.-nak. Igen sajnos ez pénz és egyéb cselekvést kíván. De arra egy versenyző se várjon, hogy a MAMS majd tesz valamit. Mert ha eddig nem tett, nem fog sem pénz sem időt áldozni erre. Valamint nem lesz DORNA vagy börnink (direkt a kisbetű meg a többi nem vagyok oda sem az f1-ér sem az emberért). Amíg nem telt lelátók előtt motorozunk az OB.-n addig ne várjatok se rendes sponzort se odafigyelést. Ennyit kellene elérni együtt. Az én véleményem, hogy meg lehetne csinálni. Amennyiben valaki partner ebben jelezhetné.