Köszönöm! Sajnos a tankom nem ezek közül való, amire kellene, és most méretezni nem tudom, de a későbbiekben szerintem kereslek egy méretegyeztetésre, amint az enyémről méretet tudok venni!
Szia!
Nem nagyon akarok belepofázni a dologba, de Én 19.-re 6 névvel regeltem. A fele nem tudott eljönni, de helyette volt más jelentkező...
A lényeg az, hogy volt olyan haverom, akit N. Andrea néven regeltünk és ez semmilyen fennakadást nem eredményezett. Bár nem tudom az meggyire lényeges, hogy mi a 2.20 felettiben motoroztunk.
mivel nem nagyon leszek gépközelben holnap délutánig, ha mégis a névcserés megodást választanátok, akkor Huszti Gábor névre irassátok már át az egyik nevet lécci! előre köszi!
Üdv
Amúgy te véletlen nem a délelőtti lassú csoportban szoktál körözgetni? Mert mintha egy ilyen színű 750es gixert szoktam volna látni ilyesmi fehér/fekete szerkós sofőrrel. És saccra kb 2:15-2:18 körüli köröket szokott menni, de ez tényleg csak sacc abból kiindulva, hogy pár alkalommal ezelőtt mindig megelőzött pár mp-el körönként, legutóbb meg már nem nagyon.
helló! az részemről remek hír lenne, mivel pont oda akartam jelentkezni. Hogy csináljuk? Ott a helyszínen az illető nevével jelentkezzek, aki lemondja (ha lemondja), vagy irassuk át az én nevemre holnap? Köszi, hogy szóltál!
a legtöbb kanyarban nem is mész a belső rázokő közelébe, azaz csinálsz vagy 50 méterrel hosszab pályát igy magadnak
ráadásul soxor ezért belülről előznek meg pont kanyarbemenetkor
kicsit talán korán fékezel a cél végén
KöszönöM!