Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok srácok bocs hogy ide írok de segitségeteket szeretném kérni!
adódott egy olyan problémám hogy gsx-r 600 k4 menetközben kidobja magát üresbe! akár hidegen melegen magas fordulaton alacsonyon is előfordult már! eleinte behúztam a kuplungot mig gurult és vissza tudtam rakni vagy egyesbe vagy kettesbe! most ha már ezt csinálja nem tudom visszarakni amig meg nem állok.... elég kellemetlen ha ez mondjuk 100as tempónál előfordul! tudnátok javaslatokat adni hogy ez milyen probléma lehet és milyen árkategória a javítás? nagyon köszönöm előre is!
Csere
Még mindig eladó. Nincs minimálár a legjobb ajánlatért elvihető. Ne szégyenlősködjetek!
PVM van 16,5 és 17-es méretben is. Tárcsa 320-as úszó, hátsó felni 6J.
persze h. nem értesz!hívlak,baszod felvenni a telót.és konkrétan szeretném tudni mikor jössz!máshol nem lehet veled komunikálni.rejtett számról hívtál,az adatlapodon lévő 1ik szám nem működik,a másikat nem veszed fel! szerinted?
Tényleg nem értelek téged. El akarsz adni ezt-azt. Mondtam hogy megyek feléd a héten ,és elhozom a cumókat. Erre minden nap beirkálsz valamelyik topicba, hogy mehetnék már....stb....stb Szerda van tudtommal.
Péntekig járok arra ha jó, ha nem akkor meg nem.
oké,de ma tényleg jöhetnél a cuccaidért!vagy ha nem kell,akkor jelezd! ! !
Capit gumimelegitő eladó!
45 pénz
sose értetem..azt meg kell inni minek megvárni mig lehűti?addig párolog,,pazarlás
És a whiskyibe mit
szalaghúzódástól sok lett az izületi folyadék..oszt ezé fáj ha mozog.jeget neki.
motoros oldal...térdbajban ne lenne segítség?
Én az Ibolyára gondoltam
Azért gondoltam lesz itt segítség de hogy ennyi: köszönöm mindenkinek
Á most már tudom miben sántikálsz azért köszike
Ja holnap 10 óra a rendelő előtt gondoltam hogy nem 1xerű
Thx Menni tudok akkor nem igen fáj csak ha pihen 1 picit vagy ha kinyújtom a lábam . Aztatat mondotta a dotore hogy meghúzódott de 1 hónapja fájj és ez zavar
Kozlowski-pest.19 éve összelegózta a térdem....hibátlanul műxik.kell kilyabállyá
két lánya van, asszem... 16-18 évesek lehetnek... talán....
ha lehet szerezd meg a számát, mert fél napokat lehet szopni a rendelőben, mert annyi a nép...
Majzik ? nincs 1 motoros lánya
Köszi hozzá be is jelentkeztem (Akrpovics) Holnapra kaptam időpontot De sajna kell kérnem 1 újat mert nem tudok menni sajna.
térd

he-he-he
Akrapovic doki lesz az!