Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg mi megyünk ketten, de csak kb 10 utánra tervezzük az érkezést , mert addig tuti hogy csak csónakkal lehet majd jó időt menni , nem mintha motorral tudnék olyat...
hétvégén megyek a ősökhöz vidékre
beszéltem a ringgel, és állítólag 29-én is lehet majd menni, holnap kiderül milyen lesz a beosztás
Az eso biztos.
Holnap jön valaki a hungaroringre?
Gyere inkább Kalocsára motorozni.:))
vasárnap ering vagy kakucsring?
Tegnap az Ering volt nagy királyság. dnor kollégával ketten voltunk. Így a fix többszázezres díj helyett 22e-ért privát pályázásunk volt.
Nekem tegnapra kellene.
Üdv mindenkinek!
Van egy 3X20 perces jegyem a h.ringre, 2012-ben felhasználható, nekem sajnos már nem fog menni.
12e-ért adom, eredeti ára 15 és pesten belül elviszem bárhova, bármikor.
Üdv!
Szia!

Van raktáron! Adatlap!
Gyári, Barnett, EBC, Lucas. Ebben a sorrendben
Üdv mindenkinek!

kuplungcserés a motorom (r1) valaki tud nekem ajánlani vmi kuplung márkát amit érdemes belerakni......?,
előre is köszönöm!
Helló!
29-én lesz pályanap szerintetek? A csütörtöki időjárás elég aggasztó:(
én + a sisakomat adtam el , így most próbálok felhajtani egyet kölcsönbe... de úgy néz ki megszánnak a haverok , csak ne essen... mármint az eső...
Már nem megyek, eladtam a jegyet. Viszont a kipuffal meg jót szoptam, most járok utána hogy lehetne mégis megoldani a megoldhatatlant
elkelt a jegy
Megyek hát! Sapka, sál, nagykabát.
Hello!
Megy valaki csütörtökön a hringre motorozni? nem lesz valami fasza idő!
Nekem van többféle is. Előre kivágott és kocka tábla is. Keress az info@euromotoracing.hu email-en, vagy http://www.facebook.com/euromo...
Kb egy hete.
Gyutai Adrián :)
Akkor te mész vagy nem mész , vagy esetleg diszperzit...
Gratula!

Kawasakival kéne menned jővöre!
Gratulalok en is neki!

Remelem ir nekunk majd egy remek beszamolot is.
Sziasztok!

Kellene nekem pályaidomra ülésszivacs.Esetleg tud valaki segíteni?
Köszi!