Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Tudsz nekem képet mutatni és árat mondani róla? Vagy email címre vagy ide. Köszi
Gyorsváltója esetleg volna valakinek eladó?
Szia! Strandkorlátkék hibátlan idom,több darab is van.Kicsit körülményes a kép róla mert nincs "okostelefonom" időm meg nincs arra,hogy fotózgassam és töltögessem. Fejidom plexivel,hasidom,tankburkolat,faridom szivaccsal,undertail,elsősárvédő 60000ft.Ha érdekel hívj.
Szia az a baj hogy azt kérik mert azzal bizonyítod hogy tudsz motorozni.
Sziasztok,
tavaszra szeretnék összehozni magamnak egy SM pályagépet, a költségvetés max 300eft, ezért nincsenek nagy igényeim, úgyis első pályagépem lesz. 200-300ccm 2T -re gondoltam, mert sokkal olcsóbb mint a megegyező teljesítményű 4t, és súlyban is kevesebbek.
Ki mit ajánl?:)
Köszi!
Szia. Tudsz nekem képet mutatni és árat mondani róla? Vagy email címre vagy ide. Köszi
Akkor ez csoportfüggő lehet, mert tőlem az esti kezdőben mindig elkérték.
Feltétel:sok péééénz
Nem szokták.
Szia! Nekem van.Plexivel,ülésszivaccsal komplett,fényezve.06306166088
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek GSX-R 600 K7 hez keresnék pályaidomot ha valaki tud ebben segíteni kérem jelezze. Előre is köszönöm.
Remélem nem kérik
mukesz18
Csak hobbi szintem szeretném kipróbálni..... A saját utcai motorommal szeretnék menni. A hungaroringen gondolkozom. Bőr ruhám, normális bukóm, csizmám mindenem megvan...... Az ilyen nyílt napokon mennyit kell fizetni? De ha kérik a jogsit akkor felejtős lesz....
Hungaroringen kb. annyi az előírás, hogy legyen rendes bőrruhád sisakod stb. Én még senkit nem láttam jogosítványt lobogtatni bár a felelősségvállalási nyilatkozaton rajta van.
FZRes

Milyen motorral szeretnél motorozni?milyen kategóriába?Melyik pályán?Azért kérdezem ilyen részletesen mert elég sok a feltétele a pályára lépésnek.Viszont ha csak hobbiszinten akarsz motorozgatni akkor vannak nyílt napok pl: Pannónia Ring, Hungaroring,Sk Ring.És ott csak odamész és bármikor felmehetsz a pályára ha van érvényes jogsid,és aláírsz 1papírt hoy saját felelőségre használod a pályát.
Milyen feltételek vannak?
Szarok.
Helló!
A következő szezonban szeretném kipróbálni a pályamotorozást. Az lenne a kérdésem milyen feltételek vannak? Ja és kell jogsi hozzá, mert azt egy kis időre visszavették
A "FIM nagyfőnök" nevébe a hiányzó betűt szúrd majd be illendőségből.
Ha valaki épitene pályára...
Magyar forgalmi, törzskönyv, plusz adok hozzá egy zsir vázat. 5 kiló az ára.
70/6321-829
kösz a segitséget, béna voltam hehe
.
Na akkor újra mert ez nem látszódik