Én: Azonnal szorítom, mint Kong, aztán a gumi csúszáshatára után de még a pofám lekopasztása előtt kapkodás, ajtócsapkodás, gatyába csokizás végül vész megoldásként sóderágyban stuntmotorozás, többi pályázó idegeivel citerázás.
Szia !
Még pontosítok:
1.Harapósabb is volt.
+
2.A fékezés elején könnyen behúzható,a közepén szorítom mint Kong a gumi csúszáshatára felé közeledve,majd annak közelében finomkodok. .
Bár ezek az Én érzéseim,tapasztalataim.Ami nekem sok/erős,az másnak lehet kicsi/kevés/gyenge.
Magyarul:Ha lehet felügyelet mellett:húzd a féket,majd húzd a gázt.....,tapasztalj sokat és keresd a határaid,majd told kijjebb és gyakorolj.....gyakorolj.
Szia!
Igen, érthető talán. Bár én mindig úgy gondoltam azt hívjuk harapósabb féknek, aminél gyengébben(!) is elegendő szorítani a fékkar ahhoz, hogy nagyobb-gyorsabb-hirtelenebb fékhatást idézzünk elő. Hiszen, ha szorítom mint King-Kong, akkor akármilyen fékbetét csinál nagy fékhatást.
Vagy S33 lesz, vagy GP5 (próbából).
Szia !
A Gp6 volt harapósabb: Erősebben kellett szorítani a fékkart,mint S3,S33-nál,ill. gyorsabban,hirtelen harapott a fék,(bólintott a motor ,ült össze az eleje,stb.).
Remélem így érthető voltam.
Én a K8 1000-el most az S3-mal megyek,majd az S33-at próbálom ki (a GP6-ot nem fogom a korábbiak miatt,ezeket ajánlom bárkinek,persze ez szubjektív).
Magyarul:A G. "olcsó" és jó,amivel lehet 2 perc alatt menni a Hr.-en.Vedd meg bátran.
Köszönöm a tanácsokat! Miattam ne fáradj a további táblázatokkal, mert az én tudásom esetében semmi értelme - én csak huligánkodok a pályanapokon nem veszélyeztetem senki körrekordját.
Bocs, ha én vagyok értetlen de asszem pont a lényegnél voltál pontatlan:
"Ha jól emlékszem az volt az egyetlen lényegi különbség,hogy erősebben kellett szorítani a fékkart,rémlik hogy harapósabb volt,"...
De melyik volt harapósabb? A GP6 vagy az S33?
(Mondjuk, hogy nyugodtan maradhatok a GoldFren márkánál és nem érdemes lényegesen drágább betétekre költenem, az nagyjából eldőlt. Ha jobb is a Nissin, tuti nem fog 2,5-szer jobban, a többit meg majd pótolom bátorsággal. Bár az nincs. )
Szia Cápa!
Ha jól emlékszem az volt az egyetlen lényegi különbség,hogy erősebben kellett szorítani a fékkart,rémlik hogy harapósabb volt,de már 3 évvel ezelőttre nem emlékszem pontosan mindenre.Ill.esztétikai különbség a gyári betéthez képest,hogy:miután kivettem a használt G. betéteket annyit lehetett látni,hogy a fém rész égettebb színű volt,mint a gyári betétek fém része,de a használat során negatív érzés nem volt tapasztalható.
Összefoglalva:S3,S33 is tökéletesen megfelelt volna (úgy éreztem 2010-ben) legalább 1.58-ig lemenjek a Hringen.Nem ezen múlt és nem is azon hogy:
-csak 15-22.e Ft-os kopott gumikon mentem,
-sz...r a 3. körben a Hring célvégén markolatig húzott elpuhuló fékekkel
-gyári futóművel,gyári rugókkal,(-2 ből kigyorsítva a depóba vezető részen mindíg a szaggatott vonalon túlra érkeztem,mert a hátulja összeült,akár hogyan variáltam a kanyart)
-fáradtan,Ft nélkül
-a versenynapokon is telefonon dolgozva...stb,stb.
(Gondoltam rávilágítok pár dologra,mert sokan azt hiszik hogy mindenki tele van aki versenyez milliókkal,szabadidővel...minden földi jóval).Sok-Sok mindenen,de főleg hozzáállás (fejben),nyugodt,kipihent részvétel,gyakorlás és folyamatosan a hartárok feszegetése és a motor és az én tudásom fejlesztése.
...
...
Bemásolom az első G. tapasztalataim.
Goldfren fékbetét teszt:
Motor:Kawasaki ZX-10R
Évjárat:2007, Megtett km:6000 km
Teljesítmény:192 Le (főtengelyen)
Versenyző:T...
Súly:88 kg + ruházat (10 kg)
Goldfren S3 (utcai):
Helyszín Hőmérséklet 1 kör hossza Megtett távolság (kör/km) Legjobb köridő Helyezés
Hungaroring,pályanap 25 C 4,381 km 25 kör / 110 km 2’05”
Hungaroring,versenynap 27 C 4,381 km 27 kör / 120 km 2’01,124” 1.hely
Pannóniaring,pályanap 26 C 4,740 km 11 kör / 52 km 2’25”
Pannóniaring,versenynap 24 C 4,740 km 33 kör / 156 km 2’11,078” 2.hely
Megtett távolság összesen:96 kör / 438 km.
A vastagon jelzett köridők a saját eddigi legjobb időeredményeim.
Azt mondják,hogy a 2 pálya között 5-6 másodperc van,mivel először jártam a Pannóniaringen (és az időjárás miatt gyakorlatilag csak a versenyen mentem) ez még nekem több volt.
Elhasználódás mértéke:
A kopóréteg vastagsága:3,9 mm gyárilag.
A megtett 438 km után: a kopóréteg vastagsága:2,5 mm.
A gyári betéteket (Tokico) kb. 6 pályanap alatt (6X160 km=960 km) szoktam teljesen elhasználni (kb. 0,5 mm kopórétegig használom).
Ezek alapján elmondhatom,hogy a tartóssága legalább olyan jó,mint a gyári betét esetében.
Fékbetét típusa Kopóréteg vastagsága Kopása (mm/100 km)
Gyári (Tokico) 4 mm 1mm / 240km
Goldfren S3 (utcai) 3 mm 0,8mm / 240 km
Tapasztalat:
A fék jól működött.Ugyanolyan jónak éreztem,mint a gyári betéteket,amelyet még a legtapasztaltabb (Kawasakis) versenyzők is csak ajánlani tudnak.
Semmiféle negatív érzést nem tapasztaltam pályahasználat közben.Korábban többféle fékbetétet is kipróbáltam,voltak negatív tapasztalataim is (kb. 30 %-kal gyorsabb kopás,sőt az egyik betét esetében nagy fékezésnél,kanyarban befelé,ledöntött állapotban erős remegés volt tapasztalható).
Miután kivettem a használt betéteket annyit lehetett látni,hogy a fém rész égettebb színű volt,mint a gyári betétek fém része,de a használat során negatív érzés nem volt tapasztalható.
Szia! Köszönöm! Jó volt, informatív.
Ha eltekintünk a furcsa(?) blokkolástól, akkor hogy értékelnéd a GP6 vs. S33 összehasonlítást? Jelentősen nagyobb fékerőt produkál a GP6, mint az S33 ugyanakkora markolat erőnél? (A blokkolás nem éppen ennek a következménye volt?)
Sziasztok !
GOLDFREN hosszászólás (hátha vkinek segít az infó):
SZUBJEKTÍV vélemény,tapasztalat:
2010-ben a ZX kupában egész évben ezt használtam.Hring,Pannóniaring.Majd később Euror.,Rabócsir.
A betét ár-érték aránya kiváló.
Én H.ringes tempón 2'00,5"-ös köridő volt.Eddig a tempóig szuper volt.Kopás mértéke:kb. mint a gyári betéteké,amit akkor a Kawa 42 e Ft-ért árult (Goldfren árára nem emlékszem).
Használtam S3,majd S33,majd GP 6 típust.
Akkori motorom:ZX-10R,'07
Súlyom 90 kg+10 kg ruha,használtam 8-34 fokban (levegő hőmérséklet),szeretek későn ,erőset fékezni,a betétek jól fogtak semmi rossz tapasztalat nem volt.
Kunmadarason a végseb.mérésen 302 km/h-ról "vész"fékezve hidegen is kiválóan lassított.Én az S3 és S33 között nem éreztem lényegi különbséget.
A 3. tesztpéldány a GP6 volt.Nekem ez a verseny 3. körétől kezdve a célegyenes és a hátsó lejtős egyenes féktávján befogott és a féktávokon 2-3 alkalommal blokkolta az első kereket (volt ijedtség,majd a következő köröktől mikor a féktáv 2/3-ánál vártam hogy előjön ismét az 1. kerék blokkolása,inkább hamarabb elengedtem a féket és törtem le a motort a kanyarba,gumi bírta,érdekes hogy az idők ezután javultak-bár ez már egy másik téma).Nem tudom miért csinálta,esetleg ahhoz már nem volt elég a gyári tárcsa?Nem derítettem ki.
Pontos ár,tapasztalat infót a Moto-Complet Kft.-től kérjetek.A honlapjukon fenn van a 3 féle fékbetét értékelésem.Ha vkit érdekel ide is felrakhatom,de nem szeretném magam támadó hozzászólók céltáblájává tenni.
Ui.:van akinek a Goldfren betétekről S3 és S33 rossz tapasztalatai vannak,a GP6-ról pedig áradozik,Nekem ez volt a tapasztalatom.
Remélem tudtam valakinek segíteni a gondolkodásban.
Ui.,Ui.:jelenleg GSXR-1000 K8-am van,az S3-at használom Hring,Rabócsiring.Csak jókat tapasztaltam,mint a Kawa esetében.
Üdv.
Természetesen ök is tudják már hogy hallgatniuk kellett volna ránk, szereintem a napsütés átvágta öket, de tényleg 8 fok volt. Én pár éve szintén a börömön tanultam meg egy stresszes hideg reggelen, amikor 2x is visszakértek gépátvétel+421 948 333 444re egy gixxerkupán és igy nem volt alkalmam feltenni a melegitöt. Meg voltam rola gyözödve hogy soxor mentem már fel pályára 2 bemelegitö körre korábban. Csak a legfontpssabbat felejtettem el. Hogy nyáron ezt tényleg meg is lehet csinálni. De oktoberben mikor reggel 9 fok volt akkor éjjel csak 3-4 lehetett és ez bizony kökeménnyé gyurja a slicket. Hiába ovatoskodtam, csak az egyes kanyarig jutottam
Nem vettem meg,utott kopott volt,sajnos.a baj a storyban h 1160km utaztam megnezni(12 orat utaztam ),es 3perc alatt rajöttem h mekkora hulyeseget csinaltam.teny es valo h jo dolgok vannak a motoron,de minden mast cserelni kellett volna.Este emiatt meg a csajommal is veszekedtem,fasza egy nap volt
Sajnálom a két srácot,de nem tudom. Ha valakinek telik egy ilyen útra (Új slick gumira ) gumimelegítő nélkül kimenni? Félsvéd ezeknél nem kicsi a baj szerintem.
Eddig 5000Ft alatti áron van gold fren, ezzel az árral semmi nem veszi fel a versenyt. Most az S33 (eddigi) és az GP5 között vacillálok. Elviselnék harapósabb féket, de nem nagyon akarok áldozni a hőstabilitásból. Márpedig az S33 viszonylag stabil volt. Hidegen is fog. Ezért a GP6 - GP7-et már nem "kockáztatnám" meg. Nem tudom jól gondolom-e, hogy azok méginkább harapós, de méginkább hő-függőek is egyben. (GP5-re azért is szavaznék, mert legalább egyel több tapasztalat lenne.)
YEC ECU
felső villahíd
felhajló fékkarok
gyári balos kapcsolók
Pipercross légszűrő
ALU segédváz
ALU fejidomtartó konzol
stb-stb..
PLUSZ!
DUNLOP ÚJ 211 GP PRO gumik 7827 keverék 46000.-/db több vásárlás esetén jelentős kedvezmény
Dumlop használt esőgumik párban, nem új, de bőven használható 15e párban.
A "nagy nevek"szeretik széthajtani a motorokat.Nem akarok okoskodni,de egy ismerősöm vet egy CBR-t egy "nagy névtől" amibe 1,5 liter olaj volt.Szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem biztos,hogy jó az neked ha olyan motort veszel amit egy pár topp pilóta széttaposott.
Még pontosítok:
1.Harapósabb is volt.
+
2.A fékezés elején könnyen behúzható,a közepén szorítom mint Kong
Bár ezek az Én érzéseim,tapasztalataim.Ami nekem sok/erős,az másnak lehet kicsi/kevés/gyenge.
Magyarul:Ha lehet felügyelet mellett:húzd a féket,majd húzd a gázt.....,tapasztalj sokat és keresd a határaid,majd told kijjebb és gyakorolj.....gyakorolj.
Igen, érthető talán.
Vagy S33 lesz, vagy GP5 (próbából).
A Gp6 volt harapósabb: Erősebben kellett szorítani a fékkart,mint S3,S33-nál,ill. gyorsabban,hirtelen harapott a fék,(bólintott a motor ,ült össze az eleje,stb.).
Remélem így érthető voltam.
Én a K8 1000-el most az S3-mal megyek,majd az S33-at próbálom ki (a GP6-ot nem fogom a korábbiak miatt,ezeket ajánlom bárkinek,persze ez szubjektív).
Magyarul:A G. "olcsó" és jó,amivel lehet 2 perc alatt menni a Hr.-en.Vedd meg bátran.
Köszönöm a tanácsokat! Miattam ne fáradj a további táblázatokkal, mert az én tudásom esetében semmi értelme - én csak huligánkodok a pályanapokon nem veszélyeztetem senki körrekordját.
Bocs, ha én vagyok értetlen de asszem pont a lényegnél voltál pontatlan:
"Ha jól emlékszem az volt az egyetlen lényegi különbség,hogy erősebben kellett szorítani a fékkart,rémlik hogy harapósabb volt,"...
De melyik volt harapósabb? A GP6 vagy az S33?
(Mondjuk, hogy nyugodtan maradhatok a GoldFren márkánál és nem érdemes lényegesen drágább betétekre költenem, az nagyjából eldőlt. Ha jobb is a Nissin, tuti nem fog 2,5-szer jobban, a többit meg majd pótolom bátorsággal.
Bocs.
Ha jól emlékszem az volt az egyetlen lényegi különbség,hogy erősebben kellett szorítani a fékkart,rémlik hogy harapósabb volt,de már 3 évvel ezelőttre nem emlékszem pontosan mindenre.Ill.esztétikai különbség a gyári betéthez képest,hogy:miután kivettem a használt G. betéteket annyit lehetett látni,hogy a fém rész égettebb színű volt,mint a gyári betétek fém része,de a használat során negatív érzés nem volt tapasztalható.
Összefoglalva:S3,S33 is tökéletesen megfelelt volna (úgy éreztem 2010-ben) legalább 1.58-ig lemenjek a Hringen.Nem ezen múlt és nem is azon hogy:
-csak 15-22.e Ft-os kopott gumikon mentem,
-sz...r a 3. körben a Hring célvégén markolatig húzott elpuhuló fékekkel
-gyári futóművel,gyári rugókkal,(-2 ből kigyorsítva a depóba vezető részen mindíg a szaggatott vonalon túlra érkeztem,mert a hátulja összeült,akár hogyan variáltam a kanyart)
-fáradtan,Ft nélkül
-a versenynapokon is telefonon dolgozva...stb,stb.
(Gondoltam rávilágítok pár dologra,mert sokan azt hiszik hogy mindenki tele van aki versenyez milliókkal,szabadidővel...minden földi jóval).Sok-Sok mindenen,de főleg hozzáállás (fejben),nyugodt,kipihent részvétel,gyakorlás és folyamatosan a hartárok feszegetése és a motor és az én tudásom fejlesztése.
...
...
Bemásolom az első G. tapasztalataim.
Goldfren fékbetét teszt:
Motor:Kawasaki ZX-10R
Évjárat:2007, Megtett km:6000 km
Teljesítmény:192 Le (főtengelyen)
Versenyző:T...
Súly:88 kg + ruházat (10 kg)
Goldfren S3 (utcai):
Helyszín Hőmérséklet 1 kör hossza Megtett távolság (kör/km) Legjobb köridő Helyezés
Hungaroring,pályanap 25 C 4,381 km 25 kör / 110 km 2’05”
Hungaroring,versenynap 27 C 4,381 km 27 kör / 120 km 2’01,124” 1.hely
Pannóniaring,pályanap 26 C 4,740 km 11 kör / 52 km 2’25”
Pannóniaring,versenynap 24 C 4,740 km 33 kör / 156 km 2’11,078” 2.hely
Megtett távolság összesen:96 kör / 438 km.
A vastagon jelzett köridők a saját eddigi legjobb időeredményeim.
Azt mondják,hogy a 2 pálya között 5-6 másodperc van,mivel először jártam a Pannóniaringen (és az időjárás miatt gyakorlatilag csak a versenyen mentem) ez még nekem több volt.
Elhasználódás mértéke:
A kopóréteg vastagsága:3,9 mm gyárilag.
A megtett 438 km után: a kopóréteg vastagsága:2,5 mm.
A gyári betéteket (Tokico) kb. 6 pályanap alatt (6X160 km=960 km) szoktam teljesen elhasználni (kb. 0,5 mm kopórétegig használom).
Ezek alapján elmondhatom,hogy a tartóssága legalább olyan jó,mint a gyári betét esetében.
Fékbetét típusa Kopóréteg vastagsága Kopása (mm/100 km)
Gyári (Tokico) 4 mm 1mm / 240km
Goldfren S3 (utcai) 3 mm 0,8mm / 240 km
Tapasztalat:
A fék jól működött.Ugyanolyan jónak éreztem,mint a gyári betéteket,amelyet még a legtapasztaltabb (Kawasakis) versenyzők is csak ajánlani tudnak.
Semmiféle negatív érzést nem tapasztaltam pályahasználat közben.Korábban többféle fékbetétet is kipróbáltam,voltak negatív tapasztalataim is (kb. 30 %-kal gyorsabb kopás,sőt az egyik betét esetében nagy fékezésnél,kanyarban befelé,ledöntött állapotban erős remegés volt tapasztalható).
Miután kivettem a használt betéteket annyit lehetett látni,hogy a fém rész égettebb színű volt,mint a gyári betétek fém része,de a használat során negatív érzés nem volt tapasztalható.
Goldfren S33:A következő teszt alany.
Goldfren GP6:
Bemásoljam az S33-at?
andraskorosi@freemail.hu-ra.
Köszi
Ha eltekintünk a furcsa(?) blokkolástól, akkor hogy értékelnéd a GP6 vs. S33 összehasonlítást? Jelentősen nagyobb fékerőt produkál a GP6, mint az S33 ugyanakkora markolat erőnél? (A blokkolás nem éppen ennek a következménye volt?)
GOLDFREN hosszászólás (hátha vkinek segít az infó):
SZUBJEKTÍV vélemény,tapasztalat:
2010-ben a ZX kupában egész évben ezt használtam.Hring,Pannóniaring.Majd később Euror.,Rabócsir.
A betét ár-érték aránya kiváló.
Én H.ringes tempón 2'00,5"-ös köridő volt.Eddig a tempóig szuper volt.Kopás mértéke:kb. mint a gyári betéteké,amit akkor a Kawa 42 e Ft-ért árult (Goldfren árára nem emlékszem).
Használtam S3,majd S33,majd GP 6 típust.
Akkori motorom:ZX-10R,'07
Súlyom 90 kg+10 kg ruha,használtam 8-34 fokban (levegő hőmérséklet),szeretek későn ,erőset fékezni,a betétek jól fogtak semmi rossz tapasztalat nem volt.
Kunmadarason a végseb.mérésen 302 km/h-ról "vész"fékezve hidegen is kiválóan lassított.Én az S3 és S33 között nem éreztem lényegi különbséget.
A 3. tesztpéldány a GP6 volt.Nekem ez a verseny 3. körétől kezdve a célegyenes és a hátsó lejtős egyenes féktávján befogott és a féktávokon 2-3 alkalommal blokkolta az első kereket (volt ijedtség,majd a következő köröktől mikor a féktáv 2/3-ánál vártam hogy előjön ismét az 1. kerék blokkolása,inkább hamarabb elengedtem a féket és törtem le a motort a kanyarba,gumi bírta,érdekes hogy az idők ezután javultak-bár ez már egy másik téma).Nem tudom miért csinálta,esetleg ahhoz már nem volt elég a gyári tárcsa?Nem derítettem ki.
Pontos ár,tapasztalat infót a Moto-Complet Kft.-től kérjetek.A honlapjukon fenn van a 3 féle fékbetét értékelésem.Ha vkit érdekel ide is felrakhatom,de nem szeretném magam támadó hozzászólók céltáblájává tenni.
Ui.:van akinek a Goldfren betétekről S3 és S33 rossz tapasztalatai vannak,a GP6-ról pedig áradozik,Nekem ez volt a tapasztalatom.
Remélem tudtam valakinek segíteni a gondolkodásban.
Ui.,Ui.:jelenleg GSXR-1000 K8-am van,az S3-at használom Hring,Rabócsiring.Csak jókat tapasztaltam,mint a Kawa esetében.
Üdv.
fekezzrovidebbet.blog.hu
Megérkezett a várva várt szállítmány.
Lenne néhány eladó dolgom R6r motorhoz
YEC ECU
felső villahíd
felhajló fékkarok
gyári balos kapcsolók
Pipercross légszűrő
ALU segédváz
ALU fejidomtartó konzol
stb-stb..
PLUSZ!
DUNLOP ÚJ 211 GP PRO gumik 7827 keverék 46000.-/db több vásárlás esetén jelentős kedvezmény
Dumlop használt esőgumik párban, nem új, de bőven használható 15e párban.
Ha valami más érdekel r6-hoz, keressetek bátran
Üdv
kuruczferi