Projekt váltás miatt eladó sorba került az idomgarnitúrám. 2004-2005-ös CBR 1000RR hez való. Üvegszálas pálya, (has illetve farok idom) illetve gyári idomokkal(fej illetve a felső oldalsó idomok) készült. Akit érdekel keressen bátran e-mailen (adamsc57r@gmail.com)vagy telefonon(20/411-7338)megegyezünk. A hirdetés megtaláljátok az apró rovatban is,de szívesen küldök további nagy felbontású képeket is !
Mi most egy sima mezei projektoros lámpát tettünk párom motorjába. Konzolostól 4000 ft (motostyling.hu) kifúrtuk beraktuk azt szevasz, amire kell arra pont jó.
Az a gond ezzel a fotózással, mindig hisztiznek, hogy nem lehet a szerviz utakra menni... Eddig a külsőre kiengedtek, de most már oda sem:( A múltkor kértem engedélyt, hogy bemehessek a belsőre. Megírtam kis lemondómat, motorral kigurultam. De nem értek oda már rám szóltak, túl gyorsan megyek. 40 el sem mentem... Ami képeket csináltam meg nem aratott osztatlan sikert. Így nem is erőltetem azóta... :(
Projekt váltás miatt eladó sorba került az idomgarnitúrám. 2004-2005-ös CBR 1000RR hez való. Üvegszálas pálya, (has illetve farok idom) illetve gyári idomokkal(fej illetve a felső oldalsó idomok) készült. Akit érdekel keressen bátran e-mailen (adamsc57r@gmail.com)vagy telefonon(20/411-7338)megegyezünk. A hirdetés megtaláljátok az apró rovatban is,de szívesen küldök további nagy felbontású képeket is !
Üdv.: Ádám