Szevasz, Cserélj benne elemet,mert gyenge és a vevője 3 volt alatt nem érzékel csak a kijelző fut. Valszeg ha kiszeded ki is nulláz mindent belőle és eltűnik a régi best lap is ;-)
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy GoPro Hero 3 Silver edition kamerát és amit készítek vele videót, az gépen visszanézve éles és nagyon jó minőségű, de youtube-ra feltöltve már gyengébb a minősége. Mi okozhatja ezt?
Szayer Géza féle laptimer tudorok! Segítségre van szükségem:
1 - hogyan lehet kitörölni a tárolt köridőket, hogy ne még egy tavalyi Hringes best time-ot mutogasson nekem a Pringen...?
2 - 95%ban egybe méri az időt . Ahelyett, hogy minden kör külön lenne. Vagyis nem áll meg és kezd újra mérni 0-ról, hanem van 2:15, aztán 4:30, stb...
Köszi előre is, ha valakinek van használható válasza!
Hát legalább azt elértem, hogy újra hallatsz magadról!
Amúgy még a szervező sem tudja, mert nincs még tabella...így a 4. futam után az 5-ből. De ez így passzol: a mezőny is hasonlóan komoly
szerintem ennél sokkal olcsobb: Ikeában veszel egy rácsos szemetes kosarat fillérekből és méretre kivágsz belőle szükséges felületet és azt vékony drottal elhelyezed
Van kedve valakinek segíteteni egy pár dologban vasárnap délután a kecsóringen? Szeretnék belekóstolni a pályamotorozásba. Egy naked SV-m van nem igzán egy sportmotor... Tanácsotokat kérném helyes testartásban, futóműbeállításban, keréknyomás helyes beállításában, hasznos tanácsokat valakitől aki tapasztalt ezekben.
én is a közepesbe mentem
Ott voltál valamerre?
okos
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy GoPro Hero 3 Silver edition kamerát és amit készítek vele videót, az gépen visszanézve éles és nagyon jó minőségű, de youtube-ra feltöltve már gyengébb a minősége. Mi okozhatja ezt?
Előlre is köszönöm a választ.
1 - hogyan lehet kitörölni a tárolt köridőket, hogy ne még egy tavalyi Hringes best time-ot mutogasson nekem a Pringen...?
2 - 95%ban egybe méri az időt
Köszi előre is, ha valakinek van használható válasza!
Amúgy még a szervező sem tudja, mert nincs még tabella...így a 4. futam után az 5-ből. De ez így passzol: a mezőny is hasonlóan komoly
http://www.pannonia-ring.com/i...
http://www.ebay.com/itm/R1-Sil...
Kérdezzed Svédet.