Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közepesbeee? Milyen idővel?
igen
én is a közepesbe mentem
De de... Közepes csoport első edzés, másodikba 1 kört és egy esést , Plusz a 600as versenyt..
Ott voltál valamerre?
Pénteken nem videóztál pancsi ringen ?
na és új gumit is rakjál fel a biztonság kedvéért
Snake tedd fel az igazit
hehe, tegnap még a dobogos kép volt a linken, de ugy látszik automatikusan cserélődik
okos
Töltsd inkább a Vimeo-ra, ott jobb a képminőség.
Hát Te vagy! R1-el nyered a V2 kupát.
Svéd, ez amúgy ki a linkeden?
Kösz, ezt tettem, csak gondoltam, van megoldás a gombokkal is. Amúgy a feszültség 3V felett van, szóval a másik bajomra nincs még megoldás.
Szevasz, Cserélj benne elemet,mert gyenge és a vevője 3 volt alatt nem érzékel csak a kijelző fut. Valszeg ha kiszeded ki is nulláz mindent belőle és eltűnik a régi best lap is ;-)
A youtubon is lehet állítani a felbontast! Vedd legjobbja, úgy nézd meg!
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy GoPro Hero 3 Silver edition kamerát és amit készítek vele videót, az gépen visszanézve éles és nagyon jó minőségű, de youtube-ra feltöltve már gyengébb a minősége. Mi okozhatja ezt?

Előlre is köszönöm a választ.
Szayer Géza féle laptimer tudorok! Segítségre van szükségem:
1 - hogyan lehet kitörölni a tárolt köridőket, hogy ne még egy tavalyi Hringes best time-ot mutogasson nekem a Pringen...?
2 - 95%ban egybe méri az időt . Ahelyett, hogy minden kör külön lenne. Vagyis nem áll meg és kezd újra mérni 0-ról, hanem van 2:15, aztán 4:30, stb...
Köszi előre is, ha valakinek van használható válasza!
Hát legalább azt elértem, hogy újra hallatsz magadról!
Amúgy még a szervező sem tudja, mert nincs még tabella...így a 4. futam után az 5-ből. De ez így passzol: a mezőny is hasonlóan komoly
szerintem ennél sokkal olcsobb: Ikeában veszel egy rácsos szemetes kosarat fillérekből és méretre kivágsz belőle szükséges felületet és azt vékony drottal elhelyezed
Gratula Snake nek, hogy egy fordulóval a vége előtt már V2 1000 bajnok:
http://www.pannonia-ring.com/i...
Hát nem tudom... ezen is elég nagyok a lyukak, amilyen szerencsés vagy mostanság ez sem biztos megoldás nálad
Na a mai után ez lesz első dolog amit megveszek
http://www.ebay.com/itm/R1-Sil...
lancus fizess be Chrobák Jani féle oktatásra úgy jársz a legjobban.
Van kedve valakinek segíteteni egy pár dologban vasárnap délután a kecsóringen? Szeretnék belekóstolni a pályamotorozásba. Egy naked SV-m van nem igzán egy sportmotor... Tanácsotokat kérném helyes testartásban, futóműbeállításban, keréknyomás helyes beállításában, hasznos tanácsokat valakitől aki tapasztalt ezekben.
Elküttem ugyanazt ugyanoda hátha az elözönél éppen szabin volt a komplett brigadéros.ha igy nem értik,akkor majd csinálom máshogy.azt biztosan fogják.
Messzire elér a mams keze. Agilis, korrekt, sportot szerető emberek vannak ott.
Kérdezzed Svédet.
Te figyelsz figyejjmááá... aztóriát intézted? Képben vannak?