Zxr400 szerintem az egyik legjobb tanulo moci. Zxr6r felnit mi most tettunk cimbi gepebe, 15e a felni +5e a ketcsapagy, es cuppan is bele, 180as gumival hibatlan ahogy brian mondta... :)
Esetleg tudsz valakit aki javít gumimelegítőt . Szétégett egy 100 Ft-os helyen, és a gumit is szénné égette kb. ugyan akkora helyen teljesen a karkaszig....
Én a helyedben tanuló pályamotornak:
A: semmiképp nem vennék 2T motort, mert akkor csak szerelni fogsz megtanulni
B: szintén nem vennék 100 LE feletti motort, mert azzal nehezebb lesz megbarátkozni
C: 20 évvel ezelőtti konstrukciókat, mert olyan nehezek, mint egy hajó
Ami megfizethető, majd később el is adható, könnyen motorozható, kiváló tanulómotor és a technikai alapja - hiába 20 éves - a korát jócskán túlszárnyaló: az a ZXR400. Egyetlen hibája, hogy 160-as a gyári gumiméret, de veszel bele egy ZX6-os kereket (~40e), pici átalakítás és onnantól mehet rá a 180-as gumi.
Hey-ráérünk arra még...:) én mindent szeretek jól átgondolni, átrágni és minde lehetőséget megfontolni, minnél többet megnézni. Alapjában kezdésnek egy 125-ös motorral teljesen elég lenne, és később fokozatosan ráülni nagyobb gépekre. Viszont a 125-ös motor kétütemű és nem elég strapabíró, gyenge (kecsóra, kakucsra elég lenne) ilyet találnék 200-ért is már. Ennyiért meg persze van 600-as is ami ha nem csörög, csattog még megbízható is, még akkor is ha zabálja az olajat...
Több szempotot is figyelembe kell vennem és a legutolsó csak a pályaidom...
futómű
jó fékek
nem csörgő, csattogó motor stb.
felmenjen rá a 180-190-es pályagumi
Épp téged erősítelek meg a mondandód felében...
Ha csak tavasszal akar venni, azt felejtse el: drágább, idő sincs annyi.
Most kell venni: olcsóbbak, idő is van átalakítani, rendbe tenni, közben jöhetnek a hasznos tanácsok.
Na de ne tekerjük tovább ezt a fonalat, van egy 600 gép amire érdemes ránézni, ennyi!
Én azt hittem hogy szezon végén olcsóbbak a gépek egy hajszálnyival, és télen az unalmas percekben fel lehet készíteni a mocit a tavaszi-nyár eleji kezdésre.
Ellenben veszel tavasszal-nyáron valamit, majd a fél szezon elmegy mire az apróságokkal is kész vagy lóhalálában.
Gondolom én...
Lancus
Az en velemenyem ehhez a temahoz,h felesleges nezegetni most motorokat ha csak tavaszra tervezed a vasarlast ..Segitseg,ötletek,tanacsok,javaslatok ok...
Most mki raer netelni
Nekem YZF600R-em van, ezért bogarásztam a hirdetések között, nem itt, és találtam egy szinte makulátlan állapotút ( az eladó jellemezte így). Kép alapján is jól nézett ki. Bontásra vagy egye is megvehető, papírja nincs.Most még hiánytalan a gép. Ha érdekel részleteiben, keress emilben...
Na, azt én sem bánnám. Több helyről hallottam már, hogy az én Hondám ('04 CBR1000RR) még "nem szereti" a szintetikus cuccot. Most akkor térjek vissza Motul 5100-ra gyakori cserével, vagy a full synt 7100 jobb neki? Egyéb tuti tipp?
Ha pályára akarsz egy igen olcsó de fain kis gépet, és egy 600-as megfelel, tudok egy YZF600R-t. Nem az enyém, még eredeti állapotában van, csak az infó jutott el hozzám...
Esetleg tudsz valakit aki javít gumimelegítőt
A: semmiképp nem vennék 2T motort, mert akkor csak szerelni fogsz megtanulni
B: szintén nem vennék 100 LE feletti motort, mert azzal nehezebb lesz megbarátkozni
C: 20 évvel ezelőtti konstrukciókat, mert olyan nehezek, mint egy hajó
Ami megfizethető, majd később el is adható, könnyen motorozható, kiváló tanulómotor és a technikai alapja - hiába 20 éves - a korát jócskán túlszárnyaló: az a ZXR400. Egyetlen hibája, hogy 160-as a gyári gumiméret, de veszel bele egy ZX6-os kereket (~40e), pici átalakítás és onnantól mehet rá a 180-as gumi.
Ez nem is tűnik rossz vételnek:
ZXR400
De a sima futómű sem a legjobb.
Bár mintha találtam volna pálya átépítést amikor belefaragtak egy valamilyen kawa elejét és másik lengőkart.
De az nem a legolcsóbb.
sok sikert hozza.aztan majd ird meg mi lett a nyuglodes vege
Több szempotot is figyelembe kell vennem és a legutolsó csak a pályaidom...
futómű
jó fékek
nem csörgő, csattogó motor stb.
felmenjen rá a 180-190-es pályagumi
Ha csak tavasszal akar venni, azt felejtse el: drágább, idő sincs annyi.
Most kell venni: olcsóbbak, idő is van átalakítani, rendbe tenni, közben jöhetnek a hasznos tanácsok.
Na de ne tekerjük tovább ezt a fonalat, van egy 600 gép amire érdemes ránézni, ennyi!
Ellenben veszel tavasszal-nyáron valamit, majd a fél szezon elmegy mire az apróságokkal is kész vagy lóhalálában.
Gondolom én...
Az en velemenyem ehhez a temahoz,h felesleges nezegetni most motorokat ha csak tavaszra tervezed a vasarlast
Most mki raer netelni
Másik meg ha csak rántotta szalonnával-sonkával és sajtala akkor vénusz napraforgó ha endíviasaláta akkor extraszűz oliva.