Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mered kiírni, hogy szarul? ?
És ki sz..r motorral megy sz..rul, az mekkora élmény?
Meg persze 3d és 1000 herccczes!
No meg kurva nagy.
Meg led!
Fasza motorral szarul menni is nagyobb élmény!
Persze Full hd:)
1millióért legyen már full HD!
de mégis mennyire gyors?megy 300-al?
Nem értem a hozzászólást.Persze mindennel lehet gyorsan menni,akinek megvan hozzá a tehetsége.Aki béna,vagy kezdő, extra szuper géppel sem tud jó időt menni.Viszont ha megvan egy bizonyos tudás szint,nem mind1 a komfortérzet,és a tovább fejlődés lehetősége, egy maximálisan jól ,és fullra megépitett modern pályamotorral sokkal biztonságosabban elérhető.Tv-t is nézhetsz junoszty tévén, és 1 milliós hd tévén is,de mégsem ugyanaz a feeling,pedig a műsor ugyanaz.
És van aki azt hiszi,hogy egy ilyen motortól lesz gyorsabb. Pedig egy 1,5 millás GSX-R K5 is rettentő gyors tud lenni.
Úgy vagyok vele, ha vki akar megtalál máshol. Én meg bármit megtalálok anélkül. Nem hiszem h valah is fogok oda regisztrálni.
előbb-utóbb úgyis regisztrálni fogsz... én is sokáig kitartottam, hogy "áá kell a f@szomnak" "nincs értelme" "sok majom faccabukkozik" de sajnos bevonzott magába hogy szomorodjon meg... digitális világgá vált és rájöttek az emberek, hogy ott tudják először közölni a szarságaikat mindenkivel. Ott jut el az infó leggyorsabban midenkihez...legyen az hirdetés, kép, fájl, alkatrész, mifaszom
Mondja ezt az akinek nem esik le a poén.
andRis6R akkor talán a motorozás mellet meg kéne tanulnod olvasni és értelmezni
Na de azzal még egy akárki vagy talán még egy bárki is tud menni. Az annyira jó gép. Magától körbe is ér a pályán.
Jah persze
Akkor az nem lehet valami jó gép. Nem rég azt olvastam hogy a zx9en semmit nem kell!
bmw s 1000 rr
milyen motor az ami 4 milla és még költeni kell rá 1,5et hogy jó legyen pályára?
Ja tényleg:)
Naaaa. Nem kell azt túlcifrázni . Dobsz az új cangára egy barum gumit aztán Gooo.
Elvileg,csak mire pályamotor lesz kb 5,5.
Szerintem kintről 4misi + 1-2 kilóból meg lehet hozni.
Lehet az lesz.
Vegyél egy úúúújjjat.
Annál nincs fiatalabb.