Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem értem, mi az, hogy nincs rá időd?
Hoppá, rossz dolgot írtam hát mindenesetre nincs időm sajna, keret még csakcsak lenne rá, de idő...
jaja, csak és maradok utcán, nem tervezek pályázást
Szomszéd,meg kawatestvér:D
Jééé, szomszédság okés
Hát, 10km-erig biztoskirály lenne szárazon :D Utcára felejtsd el.
Helló!
Gumik topikbán már feltettem a kérdést, itt is megkérdem: utcára alkalmas-e az esőgumi, nem nedves körülmények között? Valakinek tapasztalatok, futásteljesitmény?

Köszi
Nem én mondom, most olvastam itt:
http://totalbike.hu/magazin/sport/dunlopt2007/
Ezt komoylan mondod? Ez tuti hír hogy nyugatn magyarországon lesz a pálya ha lesz nem kcsit fazsa it lesz nem mesze.
"A TotalBike hírszerkesztője két hete Aspar Martinez úrat - Talmácsi Gábor csapatfőnökét - látta Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton sétálni. Martinez úr ugyanis a spanyol Sedesa-csoport egyik tulajdonosaként állítólag MotoGP-pálya építésébe kezd Nyugat-Magyarországon - a Balatonhoz közel. Kell ennél jobb befejező hír a pályamotorozás szerelmeseinek?"
Engem is érdekel irj részleteket wilson@pr.hu
Szia! saintz@freemail.hu az emilcímem! Oda tudsz képet is küldeni! üdv!
Nekem van egy 2004-es papíros, rendszámos, stb GSXR600, jelenleg stock600-as pályamotor státuszban, ha érdekel adj egy elérhetőséget és írok részleteket!
Szia! Max 7-800ezer pénzt de természetesen évjárat és állapot fügvényében! Leginkább 2004-es évjárattól érdekelne!
Megvan közbe, MPG kapszula..
3 kapszula után már motor sem kell a 2.10 alatti időkhöz, csak a gumikopásra kell oda figyelni ;)
Extasy
Mennyit szánsz rá?
Halihó!

Ismertek olyan kapszulát amit a benzinbe téve növeli a teljesítményét? Tapasztalat van valakinek?
Szasztok! Ha vkinek van 600-as sportgépe pályázni akkor jelentkezzen mert potenciális vevő lennék rá!
Üdv: Sannyi
Szia!

Szerintem nem jó sajnos... A gyártó honlapján más a cikkszáma az ezresének, és a hétötvenesének...
Egyébként fél ár alatt van, mivel használt. Száz pénz.
Szia az antihopping kuplung a 750-es k1-eshez nem jó véletlenül? Az ára mennyi lenne?
hy aqua!nem tudsz aludni?én sem! pedig már csak kettöt kell!
A link helyesen:

www.stm.to.it