Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezek szerint én a használtan vásárolt Hondámmal valószínűleg nem tudok majd menni kedden a pályán, ill. nem tudok majd Yamahát tesztelni ?
Már jó!
Rendszerkarbantartás.
Sziasztok.
Szeretném eladni használt motorgumiaimat melyek mintás és slick pályagumik kb 400 db van minden tipusú megtalálható nagyon jó állapotúak
Tisztelettel Egedi Sándor
tel 06209425330
e-mail: ducati@pr.hu
5451-es hozzászólás
nincs mit:)
Nagyon köszi a segítséget! Ez is nagyon tetszik. A megoldás az lesz, hogy kimegyek a motostylinghoz és ha nem jó felhívom a másikat. thx...
Köszönöm az infót! Üdv.
Köszi, néztem már de nem tudom, hogy az jó e? De képen jónak tűnik, még az ára is....
Tudnátok-e segíteni? '06-os R1 hez szeretnék komplett pálya szettet. Hol tudnám beszerezni?,néztem már pár oldalt de nem jött be. pls...
Helló!
Jól hallottad,abban a kereskedésben kell regisztrálni ahol vetted a motort és utána küldenek meghívót. Ha van ilyen helyen ismerősöd könnyen megy a dolog. Ápr.15-én kedden lesz.
Egy yamahás barátomtól tudom hogy lesz tesztnap, de szerinte csak az mehet akit a yamaha kereskedésekből felhívtak, és beregisztráltak... Tehát tud valaki valami értelmes választ a kérdésre?
Komolyan kérdezem!
"Tehát bárki regisztrálhat, és tesztelhet, vagy csak a yamahások? " Ez nem gondoltad komolyan vagy ma még nem vágtad le a csirke fejét

Roger on
A yamaha nap nyilt nap? Tehát bárki regisztrálhat, és tesztelhet, vagy csak a yamahások? és ha regisztrálni kell, akkor mi a modja? Köszi
Igen megyek!
hali! felmegyek bénáskodni jössz a yahamára is ?
Hali Wilson,

kerestél egy pár napja... írtam is emil címet...

LX
Hali,

Dúzs Petit ptóbáltad?

20-942-7240

LX
Hi!
Remélem mész is a pályán!
Vazzeg lehet nem tudok menni. Fél 3-kor sportorvos. Marad a 16-a de akkor meg már lehet, hogy rossz idő lesz.
Köszi! Megpróbálom!