na nem csodálom.Azt a gumit párran megnézték má kakucson is
De nem baj,hogy nem hívtalak,mert így délelőtt én voltam legalább a leggyorrsabb! (míg ki nem ért Zombimester.)
Öcsém!Volt kint három 8-10 év körüli kiskölyök a yamaha pw 50-esekkel.Hát azokat úgy kerültem meg ,mint a pocsolyát!
kicsit voltam körberöhögve a gumi miatt Ahogy leszedte Csabi a hátsót, letámasztotta kuka mellé és 3 perc alatt hárman kérdezték meg hogy ki volt az az állat aki ezzel a gumival ment
Az elsőt is lecseréltem. Azt viszont valaki elvitte a kuka mellől de sok öröme ne lesz benne annak aki megvásárolja az illetőtől mert lassú-defektes és két naponta újra kellett fújni
Ne is mond. Előtte voltam a sima pályanapon. Olyan fáradt voltam mint állat. De példás önmérsékletről tettem tanúbizonyságot. A 2-ik menet 18-ik percében lejöttem, összepakoltam és hazamentem. Nem akartam se magamat se mást veszélyeztetni. Nagy szó ez itt. Az ingyen pályanapról eljönni.
gyurkessel nem beszéltél?
LX
baszki remélem nem a gumi miatt!
LX
Ez vigasztal? Ha nem ,akkor gondold el,hogy slik-kel mentek.Én is ezzel vigasztaltam magam
Sajnos holnap nem leszek kint a Honda napon, jovo het szerda- csutortok korul tudunk csak talalkozni, ha az ugy jo. akkor voszint 100%
Gyorsabb vagy mint egy ötödikes?
LX
De nem baj,hogy nem hívtalak,mert így délelőtt én voltam legalább a leggyorrsabb!
Öcsém!Volt kint három 8-10 év körüli kiskölyök a yamaha pw 50-esekkel.Hát azokat úgy kerültem meg ,mint a pocsolyát!
Az elsőt is lecseréltem. Azt viszont valaki elvitte a kuka mellől de sok öröme ne lesz benne annak aki megvásárolja az illetőtől mert lassú-defektes és két naponta újra kellett fújni
LX
LX