Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi.
GSX-R 600 K6-nak tudjátok mennyi a gyári fogszáma
Tehát működik?
Örülök, hogy tetszik.

Bagoly:
Asszem nektek elfelejtettem adni a 3M tépőzárból, amivel frankón fel lehet tenni... Mondtad, hogy csak jövőre mész pályára, ha addig véletlen találkozunk ne felejtsd el!

Ha valaki valami rendelleneset észlel a köridőmérővel, akkor jelezze a tüneteket(ne kíméljetek ), hátha találunk még valami kezdeti szoftveres hibát.

Üdv.: Géza
Kedves Géza!
Köszönjük a köridőmérőt, nagyon jó kis kütyü, párom csak dícsérte
Hali Gemmancs!
Jól nem válaszoltál..Ennyire lefáradtál a nyílt napon?
Minden féle kiegészitő:lábtartó szettek,emelők és még sok más ami kellhet a pályázáshoz!
Olcsó gumimellegitő!20 9268090
Ígértél nekem vmit és azt be is fogom hajtani
zsebbe nyúlós lesz.. de hogy megtaláld a legjobb megoldást ahhoz szét kell nézned.. És hívd fel Ágót.. Nem reklámozni akarom, csak tudom hogy ő mindent elmond...

LX
LX ZX,BDave köszi a segítséget!
úgy látom ez zsebbe nyulos lesz,de ez van!váltásnál nem tudom mi a gond,11500-ig mint a vaj úgy felvált kuplung nélkül,fölötte az esetek 70%-ban nem sikerül.gondoltam h megfordítom a váltot,de a céges motoron nem lehet abból meg kalamajka lesz ha vmelyiken elfelejtem hogy merre is kell váltani!nincs más hátra mint a téli spórlás!
Így van!
szerintem ha megnézed a Ágó oldalán, akkor ott találni fogsz megoldást.. vagy felhívod Ágót, és elmondja hogy mit hogyan lehet megoldani.. de ha nem veszel power commandert, akkor a legolcsóbb megoldások is 80 - 100 környékén vannak, mivel akkor kell vmi vezérlő elektronika.. de hívd fel Ágót, ő elmond mindent..

LX
Ha pályázni szeretnél vele akkor az a fékpados beállítás amit említettél hanyagolandó.Nekem idén kétszer is álították (én is úgy gondoltam hogy nem nyúlok a zsebbe mélyen,írjuk csak a gyári elektronikát)de sajnos még most sem jó a motor.
Az pc+ágó valóban 100e körül van,de lehet hogy megspórolsz egy high side-ot ha jól be van állítva a gép.(mert ahogy néztem sok helyen 2-be tekered rá bátran a gázt,puffan egyet a motor megindul a segge,elveszed a gázt és már repülsz is)
Alexnak igaza van a pc-re köthető gyorsváltó.Amúgy meg ha nem pc-re van kötve,akkor sokkal macerásabb a beszerelés....
De ha nem tudsz 12.000felett váltani csak kuplunggal akkor ott más bibi van,fel tudod húzni rendesen a váltókart,nem lehet hogy túl fent van?
Ezek is jók. Köszi.
hella!
árban nem megy,a kettő együtt!de ez az ár érdekelne amit írtál!hol van ez?
miért ne menne? a P.Commanderre lehet váltóelektronikát dugni minden probléma nélkül.. és nem csak a sajátja jó (ami kb 80.000) hanem van olcsóbb cucc is amit rá lehet tenni.. esetleg olyan 35 körül már tudsz venni..

LX
Köszönjük helyszini tudósitónknak a velős kommetet !
Sajnos csak ez a kettő volt. Összesen egy másfél órát voltam kint.
Nekem nincs sajnos.
nekem nincs
itt van bazdmee, www.sonyericsson.hu
nem tudom...gyorsváltot szerettem volna,venni!a kettö együtt nem megy!12000 fölött kuplung nélkül nehezen v egyálltalán nem tudok váltani.egyszer volt kint vki a ringen fékpaddal ö beállítaná pár ezerért gyáriját,azt mondta amit te is h kigyorsításnál sokkal finomabb lenne!az lenne vagy kilo amit Te mondasz,nem!?