Rohadt sokan estek! (legtöbben ismét a közepes csoportba) Ha valaki nézi a panphotos képeket, 10:30 környékén van egy kawás srác.. ketten előzgettük egymást, a célegyenes végén elhagytunk egy gixxert, aztán a 4. kanyarba féktávon egyszerre kettőnket akart kikerülni engem el is került, de a kawás srác nem úszta meg.. kiütötte.
Orcsik a versenyen esett, kezeit fájlalta amikor beszéltünk vele. csak nem kiváncsi lettem volna hogy volt-e orvosnál és hogy csak zúzódás-e.
H.Zoltán szintén esett.. sajnos nem kicsit. motorját segítettem pakolni.. hátsó felni elhajlott.. nem is részletezem.
Amúgy jó nap volt, szép idővel, motorozás is király volt!
szeva!
bár lehet,hogy már tudod a választ,de nekem is hasonló problémám volt(van),
dunlop sportmax 190/70es hátsó,az eleje rázkódik 170nél,de kanyarban nem volt gondom,
sőt nagyon jól bírta a pályázást is,már 5000km-ert elmentem vele,ez 1 használt pályagumitól szép
és még bírja...hát nem lehet a célegyenesbe végsebet menni,más gondom nem volt a gumival,
esőben is jó volt...
Hello Ugynéz ki hogy a te géped lesz az igazi... Már csak egy jó árban kéne megállapodnunk, meg megnéznem a kicsikét. Kedden szerintem kiugrok egy megbeszélt időpontba és megnézném ha nem gond..
holnap kéne intézkedni!
Orcsik a versenyen esett, kezeit fájlalta amikor beszéltünk vele. csak nem kiváncsi lettem volna hogy volt-e orvosnál és hogy csak zúzódás-e.
H.Zoltán szintén esett..
Amúgy jó nap volt, szép idővel, motorozás is király volt!
Ütköztek vagy mieért kérdezed?
nyiregyen tervezik,de most csak supermoto pálya van...
bár lehet,hogy már tudod a választ,de nekem is hasonló problémám volt(van),
dunlop sportmax 190/70es hátsó,az eleje rázkódik 170nél,de kanyarban nem volt gondom,
sőt nagyon jól bírta a pályázást is,már 5000km-ert elmentem vele,ez 1 használt pályagumitól szép
és még bírja...hát nem lehet a célegyenesbe végsebet menni,más gondom nem volt a gumival,
esőben is jó volt...
ender PONT hun666 KUKAC freemail PONT hu
nekem is van motorom.