nem valami ilyesmi bár ezen nem tudom hol van a gumimélység mérő
tescoba valami ilyet láttam, csak azon nem volt elöl szöveg, meg CE jelzés nem tudom megmerjem e venni,
Én még tavaly vettem a LIDL áruházban, ha jól emléxem, egy ilyen digitális légnyomásmérőt. Mér BAR-ban és PSI-ben is, + gumimélységmérő is van hozzá. elemes, made in Germany cucc! És vmi bagó összegért vettem akcióban (kb. 800 Ft?!) a pontosságát még nem tudtam ellenőrizni...
Szia Tamás.A tetoválásról annyit,hogy át kellene ütni majd valamikor...Mert a másikhoz képest ez világosabbnak tűnik... De majd úgyis jelentkezem,ha aktuális lesz a dolog.Egyébként minden rendben van.Nehezen viselem ezt a szar időt. Várom már a tavaszt.És veled mi a helyzet?Mesélj valamit
Persze ez így van. Nem szerettem volna ráderőszakolni ezt a gépet csak jeleztem ! Én egyébként is gixer párti vagyok , sajna ez a kupa drágább egy kicsit mint az R-széria (biztos szegényebbek a szervezők)
Az szép eredmény, de te is tudod, hogy ez nem a mocin múlik, hanem csakis a pilótán...az R-széria 3. helyezettje, régebben 1 '02-es karbis R6-al ment a ringen stabil 2"03'-akat! azért még1x köszi!
De pl 2:20 körül még tök mind1 hogy 1-2 tizedet csal.
Pedig a pontosság "drága" dolog.
tescoba valami ilyet láttam, csak azon nem volt elöl szöveg, meg CE jelzés
ti biztos tudtok nekem segiteni! digitális légnyomásmérőt akarok venni!
tudtok valami megbizható és korrekt áru kütyüt
(ez kimaradt)
2005-ös R6-ot szeretnék áttételezni.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...