Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldtem a képeket, légyszi jelezd már vissza, hogy rendben átmentek-e!
Köszi! Mennek a képek!
bberci@juropnet.hu
s=d
Csinálok, és elkülsöm a mail címedre, ha megadod...OK?
Gratula! (bolonduljál meg magadnak, irigy vagyok )
Tépjed neki ezerrel.
jobbulást a talajgyakorlatosoknak, szóval az elsö pályanapokon nem szabad köridöre menni, nekem persze nagy a szám mert nekem ismét összejött, igaz hogy valami gáz lehet a futomüvemmel mert kb 6 kör alatt megtépte a vadiuj Ntec gumit és a délután a 30 kör alatt el is fogyott a kigyorsitási oldal, pedig a Dunlop köztudottan tartos slick
Szoval drága volt az uj pb 2:03.18
Tényleg sokkal jobbak a képek mint a multkor, élességet kellene belöni a távokra
Baluska hiányoltunk azért
attakurva.össze kell szedni magam.majd jól odafigyelek
ezt csinálom vele.remélem jó lesz...
Mondjuk még mindig "egyszerűbb" a 750 mint a 600,mert ott kb 20 versenyző tudja a 2 perc és az alatti időket.
De lehet még nem lesz megtöltve a rajtrács,még korán van,sokaknak még nem állt össze a moci.
lesznek jócskán,kicsit kibővült a mezőny,van vagy 10-12 00-és az alatti emberke.
Benne van a pakliba.Az összes hegesztésen újra át kellene menni,persze profinak(avi-val) és ne polírozzátok (köszörüljétek) le.
A hajszálrepedések végén pedig meg kellene fúrni és utánna hegeszteni.
hát persze.gondolom fenomenálisan örölhetek az utolsó helynek 750 openban?sok indoló lesz abban?
Így van,ahogy érzed.Akkor a fékre már nem foghatod ha lassú vagy
7 végi versenyen indulsz?
és ha most megcsinálom eltörik máshol?
Van fotó róla?
Sztem amcsi a cucc.Ha japo lenne,nem lenne gond.
Van egy sérült Yoshimura RS-3-as dobom R6 ra...azt is tudná?
Találkozunk!
perec nem volt.egyszerüen szanaszarrá repedtek a hegesztések olyannyira hogy a leömlő 3 darabba lett.de majd most jól összeácskapcsozom
Az hogy lehet? Perec vagy egyéb nyalánkság? Vagy anyaghiba
de majd most kezelésbe veszem
darabokra esett
Mi lett az óperenciás tengerentúlról érkezett kipuff-al?
sikerült már 14 ,de még messze vagyok idén a döntéstől.pont akkor ment szét a kipu mire elkezdett melegedni az idő meg én is.de csak lassan ahogy érzem.nem akarom megborítani mindjárt az elején.fék viszont hipermegabrutál lett de tényleg.