Megtörtént a balesetünk a verseny 7. körében, és azóta teljes csönd van! Még csak azt sem mondták neki, hogy ejnye-bejnye! Másodikként van értékelve a bajnokságban....vajon elgondolkodik, hogy legközelebb is csináljon-e ekkora hülyeséget? Kizárt...benne van a pakliban, oszt jóvan....
na coval!ma milliárd km-t motoroztam pályán,faszom is fáradt!edzések szarul indultak sokan voltak meg a gumám is kezdett fogyni,2.02vmennyivel 11.helyről tudtam indulni,de ezt is izzadva sikerült mert akkora már a gumi olyan fogyos lett h gyakrabban mentem keresztbe mint egyenesen.na mindegy versenyre föl a másik guma,oszt go!rajt előtt leált a motorom!na csak figyeletem h mi van!egy felvezető karika oszt nagyábul jo lett!életem első rajtja vót osztán nem akartam tul erőszakos lenni mert nem tudtam h mi vár rám a célegyenes végi kanyarban!kb majdnem mindenki elment mellettem mint a szar,na de ekkor felébredt bennem a Predator!
és amii még ennél is fontossabb az az h jolesett h kijötettek szurkolni és segíteni nekem!KÖSZÖNÖM SZÉPEN!(na a nyálaskodásbol elég