Csak viccnek szántam!
De komolyra fordítva a szót , kérdésedre a válasz sok mindentől függhet,de egy biztos a Suzuki elég szívós gépezet,bírja a strapát!
Misanoi 3 napos hétvégi pályamotorozás amatöröknek!
Annak ellenére hogy oktober végén visszafogottabb a pezsgés pályázás ügyben, annak csak az az oka hogy az idei Misano csapatban rajtam kivül nem sok forumfüggö van.
A motorok ma indultak el Golyoval aki szerelni fog nekünk 3 napig
A többiek holnap indulnak
a résztvevök pedig ismét bövültek eggyel:
Tompi, Csabi, Rácz Ádám, Zsir Feri, Qpi és jomagam.
Papiron mindenki gyorsabb nálam, kiváncsi vagyok hogy ebben a 2:00 körüli csapatban mire leszek képes.
A Riccionei hotel remélem nagyon rendben lesz mert 4*-os és vacsorával foglaltam amihez most még bort is kapunk
tippeket kérek 600 as k6 vajon hány km (jó) pályázást bír? van benne 10 abból 7 pálya párat borult 2 tuti. nem nagyot baja nem lett . vajon mit bírhat még a lelke?
Sziasztok!
Szeretnék gixer 750 k8-ra szerványolni egy gyorsgázt. Esetleg tud valaki segíteni hogy hol lehet ilyet venni? Keresgéltem már, de itthon sehol sem találtam. Előre is köszönöm.
http://www.gsxrklub.hu/hirek/6...
hátha alaki tudja...
Jó a száloda a pálya meg magáért beszél.
Jó utat és ügyesek legyetek.
De komolyra fordítva a szót , kérdésedre a válasz sok mindentől függhet,de egy biztos a Suzuki elég szívós gépezet,bírja a strapát!
Köszi
Annak ellenére hogy oktober végén visszafogottabb a pezsgés pályázás ügyben, annak csak az az oka hogy az idei Misano csapatban rajtam kivül nem sok forumfüggö van.
A motorok ma indultak el Golyoval aki szerelni fog nekünk 3 napig
A többiek holnap indulnak
a résztvevök pedig ismét bövültek eggyel:
Tompi, Csabi, Rácz Ádám, Zsir Feri, Qpi és jomagam.
Papiron mindenki gyorsabb nálam, kiváncsi vagyok hogy ebben a 2:00 körüli csapatban mire leszek képes.
A Riccionei hotel remélem nagyon rendben lesz mert 4*-os és vacsorával foglaltam amihez most még bort is kapunk
http://gsxrfans.hu/forum/viewt...
Szeretnék gixer 750 k8-ra szerványolni egy gyorsgázt. Esetleg tud valaki segíteni hogy hol lehet ilyet venni? Keresgéltem már, de itthon sehol sem találtam. Előre is köszönöm.
Domi 295
Viking 311
Tacsi 311
Balu Maci 311
Ancsy 311
Ha viszont Rossi nem nyeri meg az utolso futamot, hanem második lesz akkor 306 pontja lesz és akkor a következök állnak az élen a tippjükkel:
Svéd 310
Norbi 310
Melasz 310
Almano 310
Ha Rossi csak harmadik lesz, 302 pont és onnatól Domi tippje a legjobb és a 310-es csapat osztozik dobogos helyeken
De tesztet se nagyon olvastam még róla.
Köll a sok paci miii?