ebben nem vagyok biztos, hogy csak a Phoenix-en.. emlékeim szerint - de persze tévedhetek - András legutóbb - amikor Egedi Sanyi 1,59-et ment - azt mondta, hogy P ringen amatőr motoros most ment be először 2,00 alá. De mondom, lehet, hogy tévedek...
LX
Egyébként meg szerintem Pitagorasznak is igaza van.
Faszom kivan az idióta videókkal meg a gyere az iwiwre meg eladó a motorommal minden totyikot telefosó buzi gyerekekkel.
Mondjuk ha én elküldök valakit a picsába az sem zavar ha tudja, hogy ki vagyok. Állok szivesen élőben is elébe ha valamit szeretne a továbbiakban.
Szerintem te hazudsz.
Az Egedi sosem ment 2.08-at Brno-ban.
Én ott voltam és láttam volna ha annyit ment volna.
Én úgy emlékszem, hogy úgy kb. 2.08.480-at ment.
"...Egedi : Brno 2,08. ..."
....ott voltam amikor nyáron ezzel az idővel nyert
(Ő volt a leggyorsabb)...és igazándiból az SPS rendezvényen volt ahol elég sok német,szlovák,stb. motoros volt igen csak nem a lassabb fajtából.....
ööö... Amatőrben? Ha jól tudom, Egedi Sanyi volt az első aki 2,00 alá bement a P ringen... 1,56-ról nem igazán tudok.. de lehet, hogy én tévedek.. Egedi : Brno 2,08. Szóval aki 2,06-ot ment az már nem egy lassú ember... de én spec. nem tudom ki lehet az... Meg ugye a H ring 1,53 sem egy piskóta idő... kiváncsi lettem..
Pitagorasz! az életkorod a köridők és a típus eléggé leszűkítik azon személyek számát akik szóba jöhetnek már ha nem kamuzol:) tehát jól vigyázz nem sok kell hogy kikövetkeztessük ki is lehetsz mert az 56-os pannon-ringre egykezes számolás is elég kik képesek rá......:D
ezt használja valaki?és mit tud rola mondani?egy barátom szerint nagyon ott van a cucc.
http://www.motorinfo.hu/teszt/2009/04/14/teszt_mo
tty_electronics_afr_tuner_az_eletronikai_tuningok_csucsa
/
na mizujs arcok?látom itt is megy a háború keményen de ennek a pitagorasz arcnak igaza van.a példa is jó,mert tényleg ki a faszt érdekli az,hogy motormelegités,meg egyéb faszságok?!
nem akarok beleszolni,de ezt már én is szivesen megirtam volna egy-két pöcsnek,csak ugy látom én nem vagyok ehhez elég tökös,vagy valami ilyesmi.(lehet,hogy ezért megyek szar időket a ringen?)
Hát ez a fáradt olaj legyen benne egész télen?
Igazából 2×4 liter kellene.
De csak ha nem túl nagy gond uram.
Mert ha túl nagy gond, nekem az sem gond.
Mert ugyebár az csak neked gond.
ebben nem vagyok biztos, hogy csak a Phoenix-en.. emlékeim szerint - de persze tévedhetek - András legutóbb - amikor Egedi Sanyi 1,59-et ment - azt mondta, hogy P ringen amatőr motoros most ment be először 2,00 alá. De mondom, lehet, hogy tévedek...
LX