Szóval hiányzom.... Te perverz disznó...
Képeket, és videót csinálni (nem nem nem... nem a szobában, amikor részegen toljátok egymást a fiúkkal! ppfffúúújjj kizárólag a pályán, és a motorozásról!
)... Svédet pedig nem engedjétek beszámolót írni... Szervezni azt tud... de írni...
(mekkora flame lesz ebből...
)
Kár, hogy te nem leszel ott, hiányozni fogsz....(valakinek biztos, mert én kvára elvagyok nélküled)
Melegbe hajló, szeretetteljesnek álcázott stílusodba azért némi félsz is vegyül úgy érzem.... Mert ugye tisztában vagy vele, hogy nagyon keveset mentem a Yamahával, és azt is széria állapotban, és azzal is tisztában vagy, hogy azért idén rommá foglak alázni..
(ha máshol nem, akkor az ízlésficamod, és kilmaxod miatt a boxban..
ahol a soha megnemtörtén történeteidet meséled, a "parádés" tucc-tucc zene mellett...
) de azért ez ne keserítsen el.. Profik dolgába pedig tényleg nem illik beleszólni ez igaz.. DE... hozzád nem véletlenül szólok, TE kis amatőr teeee....
Majd ha 1:54-et mész a H ringen..
Mellesleg jó motorozást, és vigyázzatok magatokra! BUZZZIIIKKK
Intézem a helyed, és üdvözlöm a Steiner Kristófot
Szerényen megjegezném, hogy tavaly megvetted a lejobb technikát a piacról (R6) mert azt hitted, hogy az ZX erőnix miatt nem javulsz....
De sajnos rá kellett jönnöd, hogy benned van a hiba. Emlékezz vissza amikor sírva odajöttél a Pannoniaringen a boxba, hogy ez nem megy neked, és én lehalkítottam a túc-túc-t, meghalgattalak és azt mondtam, Alex, hagyd abba a motorozást, nincs tehetséged hozzá! Örülök, hogy beláttad te is, és helyesen döntöttél. ........................Csak ha meg már nem motorozol, mi a F@...nak szólsz be a profikna..?
HULYE KOCSOG...
azé' húzzad neki
kiváncsi leszek, h Csabcsi, vagy a klimaxos Tompi nyer-e?
vigyázzatok magatokra!