Kedves LX-YR6!
Óvatosan bánj a szavakkal! Meg a többi hóhányó is!
Azért van még Hondás a fórumon. Még ha a Tompi nem is szólított meg (már Ő is utál).Azért mellé állok.
Cross és quad fun-ok!
Elvonási tünetben szenvedő barátaim, most vasárnap Lakiteleken a motoros tanyán buli lesz "szűz" lesz a pálya rengetegen jönnek az országból jelenleg az egyetlen tiszta pálya most az országban!
Az ugrató legyen veletek!
üdv:Zoliiika
Buzinak azokat mondjuk akik hím neműek és szexuálisan a saját nemükhöz vonzódnak. Valamint nincsen szép házuk jó autójuk és drága motorjuk.
Na őket hívják buzinak.
Nekem van mind a három.
Tehát én homosexuális vagyok nem buzi.
Mansell elött szigorúan visszacsapom 3-ba és lapra teszem........(így jó? )
Mér? ALEX meleg? baszod én leszbikus vagyok...kurvára meg fogjuk érteni magunkat...
A Svéd hülyét fog kapni a sok offtól....de akkor kibővítem, hogy ne lehessen belekötni....szóval amikor én bemegyek a kanyarba, és az apexhoz érek.....
Én látom már előre.
Kúrva gyors leszel.
Mást sem fogsz csinálni mint menekülni a sok szemtelenkedés miatt.
Nem rossz taktika ez sem.
Tudsz valamit.
De előre felkészítek mindenkit!
Baszottul gyors leszek én is.
Tisztellek annyira, hog biztosra nem fogadok... A magabiztosságodból arrakövetkeztetek, hogy már voltál ott.......de nem feledd, jerezben is a 2. felmenetelig tartott az előnyöd... Keress valakit zrikálni, aki kb úgy megy mint te....Lucky pl..?
Óvatosan bánj a szavakkal! Meg a többi hóhányó is!
Azért van még Hondás a fórumon. Még ha a Tompi nem is szólított meg (már Ő is utál).Azért mellé állok.
Elvonási tünetben szenvedő barátaim, most vasárnap Lakiteleken a motoros tanyán buli lesz "szűz" lesz a pálya rengetegen jönnek az országból jelenleg az egyetlen tiszta pálya most az országban!
Az ugrató legyen veletek!
üdv:Zoliiika
de ez ám az igazán beteg : YETI RACE
LX
Na őket hívják buzinak.
Nekem van mind a három.
Tehát én homosexuális vagyok nem buzi.
Mansell elött szigorúan visszacsapom 3-ba és lapra teszem........(így jó?
lx
Az lesz ám a Big Buli.
LX
LX
Kérdezzél csak meg bárkit.
A Svéd hülyét fog kapni a sok offtól....de akkor kibővítem, hogy ne lehessen belekötni....szóval amikor én bemegyek a kanyarba, és az apexhoz érek.....
LX
LX
Lucky 10.00!
LX
Kúrva gyors leszel.
Mást sem fogsz csinálni mint menekülni a sok szemtelenkedés miatt.
Nem rossz taktika ez sem.
Tudsz valamit.
De előre felkészítek mindenkit!
Baszottul gyors leszek én is.
de tudod mit?
fogadjunk egy hátso gumiban kinek lesz jobb körideje péntek estére?