most legalább tudom hogy nem 10 loerővel lett erősebb a vas.persze a tuning hujeségemet befejeztem,ráizgulok egy gyári blokkra és kész!ami meglepő volt az félsvéd fater hihetetlen reakciója!kérdezem tőle hogy vasárnap jön e?mondja nem!akkor motoroznék a motorkáddal én!olyan pánikba esett hogy a válasza ez volt:még akár szó is lehet róla!bazmeg ez az ember elsőre odaadta volna a motorját zokszó nélkül!mondjuk dave is magától ajánlotta fel!micsoda emberek vannak még!már ettől is jobb lett a kedvem!le a kalappal előttük!köszi a motort dave!köszi a ki nem használt lehetőséget svéd!(mert természetesen nem fogadtam el)
De viszont az vesse ránk az első követ(kivétel az eminensek Kurtika, Brian stb.) aki nem ezt hibázta volna be. Én bevallom nem tudtam, hogy piros zászlónál szabad előzni. A másik beugratósba beleugrottunk.
A másik komoly élményem miatt viszont szemlesütve kell járnom, ill egy pár embernek még rajtam kívül szerintem el kellene gondolkodni ezen. Az én motoromon az össz változtatás a következő: fém fékcső, áttétel, egy power commander az iternetről lehúzott progival, és egy átszelepelt gyári futómű, idom. A mai napon ez a motor 1.57,1 nél tart a ringen és ennek még vasárnap ha az idő engedi lesz folytatása. A tanulság a következő fiuk: Nem kell agyon fúrni faragni a motort, a gázt kell húzni.
Ehhez még gratulálnak neked?
Egy fontos info, azt vettem észre hogy feltöltés után azonnal még sokkal szarabb a youtubra feltöltött video mint pár órával késöbb, tehát a youtube javitja még a képminöséget, tehát ez a link holnap sokkal jobb minöségü lesz:
http://www.youtube.com/watch?v...