némi átalakítás után... konkrétan a fél gátló kuka, gyári alkatrész (pl.: ház) rendel.. majd összerak, és lesz belőle "gyári" öhlins Yamaha gátló.. Egy dologban különbözik csak attól ami eleve Yamakkába készült, az pedig az előfeszítés állító tekerentyű...
Mert tegnap is csak annyit mondtam,hogy szegény barátom csalódott,ti meg éjfélig vitatkoztatok.Kérdés:a kawa hátsó telója jó a yamahába?
feszkót? hol? merre?
A házimanó az oka mindennek..
Én akartam motorozni.. de nem engedtek... brühhühühhüüü..
szóval én nem vagyok kibic.. csak száműzött.. ja, és kukavadász.. vagymi.. kupa.. naa.. egyébként rendes ember pálinkázik nem "viszkizik"..
nem is olvastam tovább,nem akarom az össze whiskey-t kiköpni kötsög...
lét ökkkör
aszt egyik se motorozik a márkakupán..nafaszom ..kibícnek semmi se drága vagy hogy van ez?
émmeg elindultam tavaly az OB -n is Sonáj és elindultam volna idén is mert ott aztán lehet tanulni,ugyhogy bekaphatod
meg mindenki ,mert nekem meg ez a véleményem a köridővel kapcsolatban.és mert végre sikerült bebasznom hétfőre
kurvakurtát meg majd jól kigokartozom pancsiringen,ha már utolérni nem tudom..de ha csütörtök este lejön akkor süthet velem szalonnát
De előbb azért járj utána, hogy milyen időket karcoltak a mostani versenyen.. Még az is lehet, hogy embere(i)dre akadsz, és egy nagyon jót csatázol.. A lehetőséged meg van rá! (mondjuk, hogy a motorod mennyire stock, az más kérdés.. mint ahogy az is, hogy mennyire nézik meg..
)
Sokat segítettem ugye?
(ja, de senki sem fog semmiért sem jobban szeretni ebben a mai világban
)
Gyári hátsó gátlót érdemes átalakítani? (szelepelés rugócsere) Lesz-e annyi hozadéka mint amennyit ráfordít az ember?